ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Aqua Carpatica

AQUA Carpatica: Ένα Θαύμα της Παρθένας Φύσης!

Στα Καρπάθια Όρη, σε ένα από τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης, βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Από αυτές τις παρθένες πηγές αναβλύζουν τα μοναδικά μεταλλικά νερά AQUA Carpatica:

  •  AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό
  •  AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό

 

Χάρη στο  απάτητο από τους ανθρώπους και την έλλειψη κάθε επιβαρυντικής για το περιβάλλον ανθρώπινης δραστηριότητας στην περιοχή, το νερό κατεβαίνει πεντακάθαρο στα έγκατα της γης. Εκεί συναντά τα ηφαιστειογενή πετρώματα που χαρακτηρίζουν την γεωμορφία των Καρπαθίων στην περιοχή και υπόκειται σε φυσική ‘’διύλιση’’ για να πηγάσει  πεντακάθαρα από τις πηγές της περιοχής.

Η αγνότητα και η γεύση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το AQUA Carpatica. Εκατομμύρια χρόνια ηφαιστειακής δραστηριότητας έχουν απαλλάξει τις πηγές από ρύπους, χαρίζοντας στο νερό την απαράμιλλη, μοναδική του γεύση και κάνοντάς το, το μόνο εμφιαλωμένο νέρο στον κόσμο χωρίς νιτρικά. Γιατί είναι αυτό καλό; Άγευστα, άχρωμα και άοσμα, τα νιτρικά άλατα, που χρησιμοποιούνται κυρίως στα λιπάσματα και γεωργικά φάρμακα,  απορροφώνται μερικώς από τις ρίζες των φυτών. Ωστόσο, η υπερβολική τους χρήση μολύνει τους υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες και κατ’ επέκταση υπάρχουν σαν ίχνη στο νερό που πίνουμε. Τα νιτρικά άλατα είναι ισχυρά οξειδωτικά, επιβλαβή για τον άνθρωπο. Έρευνες αποδεικνύουν ότι έχουν βλαβερές επιπτώσεις στην υγεία, τόσο βραχυχρόνιες όσο και μακροχρόνιες. 

Παρότι υπάρχει στην αγορά μόλις δέκα χρόνια τώρα το AQUA Carpatica έχει ήδη τύχει διεθνούς αναγνώρισης, βρίσκεται ήδη σε παγκόσμιες αγορές 

(Η.Π.Α, Μ. Βρετανία, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Ισπανία, Αυστραλία, Ουγγαρία και Κίνα κλπ.)Η μοναδική και ιδανική ποιότητα του, αναγνωρίστηκε όπου έχει παρουσιαστεί, με αποτέλεσμα στη διάρκεια αυτών των 10 ετών να έχει λάβει 54  Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις !

 

Contact details:

Brand enquiries: contact@aquacarpatica.gr

Sales enquiries: Mantis Group  info@mantisgroup.gr

Website: www.aquacarpatica.gr

Facebook: https://www.facebook.com/AQUA.Carpatica.GR

Instagram: https://www.instagram.com/aquacarpatica.gr/