Η  εταιρεία ΚΟΦΙ ΡΙΠΑΜΠΛΙΚ ΣΥΣΤΕΜ ΑΒΕΕ λειτουργεί ως Aνώνυμη Eμπορική από το 2000 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπόριο καβουρδισμένου καφέ είτε για λιανική ή χονδρική πώληση. Από την ίδρυση της η εταιρεία εστιάζει σε καφέδες ονομασίας προέλευσης ανώτερης ποιότητας και τροφοδοτεί πάνω από χίλιους πελάτες στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας, είτε απευθείας ή μέσω του δικτύου των εμπορικών συνεργατών της. 

Η εταιρεία τυγχάνει μιας συνεχούς ανοδικής πορείας και συνεχίζει να αναπτύσσει την δραστηριότητά της επενδύοντας στο μέλλον. Ισχυρά της πλεονεκτήματα αποτελούν το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της που εξασφαλίζει μια πολύ ισχυρή μετά την πώληση υποστήριξη, η διαρκής εκπαίδευση του πελατολογίου της, η πλήρης τεχνική υποστήριξη των πελατών της και φυσικά η ποιοτική αξία των προϊόντων της τα οποία έχουν λάβει διεθνείς διακρίσεις και βραβεία. 

Συμμετέχει ενεργά ως επίσημο μέλος του Specialty Coffee Association of Europe (www.scae.com) από το 2010 ενώ χορηγεί και τα εθνικά πρωταθλήματα καφέ. H εταιρεία διακινεί από το 1996 το εθνικό σήμα “Coffee Republic” και από το 2013 το εθνικό/κοινοτικό σήμα “Cafeistas” που αποτελεί και ένα ανεξάρτητο specialty project της εταιρείας. Συμπληρωματικά εμπορεύεται τσάι, σοκολάτα ρόφημα, μηχανές καφέ, αξεσουάρ καφέ, κλπ. Παρέχει επίσης υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης μηχανών καφέ.

(www.coffeerepublic.gr - www.facebook.com/coffeerepublicgreece - www.cafeistas.com ) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!