ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Cafeistas - Coffee Republic


Το 2011 δημιουργήσαμε το Cafeistas, ένα Specialty Project της Coffee Republic S.A. Με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές του Specialty Coffee Association (SCA) που αφορούν τη συγκομιδή, την επεξεργασία και το καβούρδισμα. 

Επιλέγουμε καφέδες βιολογικούς-οργανικούς, μοναδικής προέλευσης και single estate καθώς και σπάνια microlots από μικροκαλλιεργητές ανά τον κόσμο. Παράλληλα, στη συνεχή μας αναζήτηση για μοναδικά γευστικά ταξίδια πλαισιώσαμε το Cafeistas από premium, single origin και οργανικές σοκολάτες καθώς και ιδιαίτερα ροφήματα βοτάνων, αφεψημάτων και τσαγιού. 


Η εταιρεία Coffee Republic S.A σας υποδέχεται στις νέες της εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ Περιστερίου σε ένα πρότυπο χώρο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους αληθινούς λάτρεις του καφέ. Στο νέο μας κτίριο μπορείτε όλοι να επισκεφθείτε το Cafeistas Café για να δοκιμάσετε και να αγοράσετε καφέδες και προϊόντα από όλη την προϊοντική μας γκάμα, να προμηθευτείτε άμεσα όλα τα απαραίτητα barista gadgets και να παρακολουθείτε πλήρως τη λειτουργία του Cafeistas Roastery και του Sensory Lab της εταιρείας. 


Παράλληλα, μέσω του Live Roasting Course σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε στην διαδικασία καβουρδίσματος καφέ, να κατανοήσετε τις αρχές λειτουργίας ενός μηχανήματος καβουρδίσματος καφέ, να παρακολουθήσετε τα βασικά στάδια μεταβολής των κόκκων καφέ κατά τη φρύξη τους και φυσικά να πάρετε μαζί σας και να δοκιμάσετε το αποτέλεσμα σας!

 
Οικονομίδου 25  - 12132 
Περιστέρι- Αθήνα - Ελλάδα 
τηλ : +30210* 5156460 
fax: +30210* 5135028 
mail@coffeerepublic.gr