ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Castro Spirits Distillery

Η ποτοποιία – αποσταγματοποιία «ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ» είναι μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές ελληνικές εταιρείες, με έντονη παρουσία και στη διεθνή αγορά. Πρόκειται για μία δυναμική επιχείρηση με ρίζες στη Χίο του 19ου αιώνα. Μεταφέρθηκε στην Πάτρα το 1939, ενώ από το 1993 η παραγωγή λειτουργεί σε σύγχρονη μονάδα στην περιοχή Ρωμανός που φημίζεται για την άριστη ποιότητα του νερού και διαθέτει τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες για τη σωστή ωρίμανση και αποθήκευση των εκχυλισμάτων και αποσταγμάτων σε δρύινα βαρέλια.
Η εταιρεία συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των αλκοολούχων ποτών (εκχύλιση – απόσταξη) με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τυποποίησή τους. Σήμερα, η 4η γενιά τηρεί πιστά τις μυστικές συνταγές της οικογένειας Χάχαλη, ενώ, παράλληλα, με τη χρήση 100% φυσικών εκχυλισμάτων, δίνει άριστη ποιότητα και ιδιαιτερότητα στα αποστάγματα, βερμούτ, bitters και λικέρ που παράγει. 
Επιλέγονται οι καλύτερες ποικιλίες φρούτων, βοτάνων, καρπών και μπαχαρικών στις περιοχές που αναδεικνύουν καλύτερα τα αρώματά τους (με έμφαση στους «θησαυρούς» της ελληνικής γης) και χρησιμοποιούνται άμεσα, προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά τους.
Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με ελληνικά Πανεπιστήμια ώστε να τελειοποιεί και να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων της μέσω της επιστημονικής έρευνας, αλλά και για τη δημιουργία νέων, καινοτόμων αλκοολούχων ποτών.


Ποτοποιία-Αποσταγματοποιία
Τεντούρα Κάστρο – Γ.Π. Χάχαλης
Αγ. Νικολάου 95 Πάτρα
Τηλ 2610640741
Email: info@castro-spirits.gr

ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο www.castro-spirits.gr/el/contact