ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

FineBeing

Το βιβλίο με τίτλο #FineBeing του Γιώτη Αγγελίδη αποτελεί μια προσεγμένη “συλλεκτική” έκδοση και έχει εκδοθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά.
Η φιλοσοφία και το περιεχόμενο  του FineBeing  είναι  εμπνευσμένo από τις  απλές  λέξεις “Fine & Being” γιατί μέσα από την θεματολογία του θέλει να συνδέσει την ποιότητα στη ζωή που καθημερινά αλλάζει.
Στα αυτοβιογραφικά θεματικά που περιγράφονται στο βιβλίο η προσέγγιση σε σχέση με το “fine” σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο είναι πολυδιάστατη. Η θεμελιώδης, ιδέα είναι ότι το fine δεν είναι μόνο κάτι με υψηλή τιμή ή αυτό που έχει περιορισμένη έκδοση και ίσως συλλεκτική αξία. Δεν είναι ένα απρόσιτο όνειρο. Δεν έχει κανόνες ή όρια.  Οποιοσδήποτε το θέλει πραγματικά, μπορεί να το αναγνωρίζει κάθε λεπτό στην καθημερινή του ζωή. Θα μπορούσε να μεταμορφώσει κάτι ταπεινό σε εμπειρία ζωής.
O πυλώνας αυτής της φιλοσοφίας στη σύγχρονη digital επικοινωνία έχει δομηθεί στο www.finebeing.gr όπου κάποιος μπορεί να παίρνει ιδέες, να ενημερώνεται και να βρίσκει προτάσεις για οτιδήποτε μπορεί να τον κάνει να νιώθει καλά (fine).

Το www.finebeing.gr προσκαλεί οποιονδήποτε να γίνει μέρος του και να μοιραστεί στιγμές, να αποτυπώσει εικόνες και τις απόψεις που περιγράφουν αυτήν την φιλοσοφία.

Ο χάρτης του website ταξιδεύει τον αναγνώστη:
⦁στη Γαστρονομία, με θέματα για την Μαγειρική και την Ζαχαροπλαστική
⦁στο Κρασί, στα Spirits και στον Καφέ
⦁στο Design, με θέματα για την Μόδα και την Τέχνη 
⦁στο Business & Wellness Coaching, με αναφορά στην προσωπική βελτίωση 
⦁σε συμβουλές γύρω από το Cyber Security
⦁στο Sustainability για την παγκόσμια  προσπάθεια να σώσουμε τον πλανήτη
Τα άρθρα γράφονται από ανθρώπους πρώτης γραμμής, που εξιστορούν τις προσωπικές τους εμπειρίες, ο καθένας στο αντικείμενο του, με μια ρεαλιστική και FineBeing οπτική.

Facebook 
Instagram
LinkedIn   
☎️
+30 6944832057
+30 6947323447

The website 
The Book – Greek
The Book - English