Ανεξάρτητη εταιρία εμπορίας αναψυκτικών και οινοπνευματωδών ποτών στην Ελλάδα, με σημαντική παρουσία στις πωλήσεις, το consumer marketing και το trade marketing.

Το όνομά μας είναι ταυτισμένο με τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της αποκλειστικής συνεργασίας με τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη βρετανική εταιρία παραγωγής και εμπορίας αναψυκτικών και οινοπνευματωδών ποτών GLOBAL BRANDS Ltd. Αποστολή μας είναι η συνεχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και η εύρεση νέων προϊόντων για την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε Έλληνα καταναλωτή.

Η εταιρία μας έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μερικών από τα πιο διάσημα brands παγκοσμίως, με παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου:

  • Franklin & Sons - τα βραβευμένα προϊόντα της Franklin & Sons, βραβευμένα με το βραβείο Great Test το 2016

Τα προϊόντα Franklin & Sons εισήχθησαν στη βρετανική αγορά για πρωτη φορά το 1886. Πωλούνταν από το μικρό κατάστημα ζαχαροπλαστικής, στην 171 Hight Street, Rickmansworth, στο Λονδίνο. Οι 3 αδελφοί Franklin άρχισαν να εισάγουν καινοτόμες γεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα τα χειροποίητα αναψυκτικά τους να τύχουν μεγάλης αναγνωρισης.

  • Jungfrau - ο θρύλος των Ελβετικών Άλπεων

  • Amigos - η χρυσή μπίρα με μια μικρή δόση tequilas

  • VK Cocktails - κάτι περισσότερο από ένα ποτό, cocktails ειδικά φτιαγμένα για πάρτι


Εmail: info@goldenshaker.gr

Ξενίου Διός 32 Περαία, Θεσσαλονίκη ΤΚ 57019

Τ: 2313060794ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!