ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Mantis Group

Με δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1974, ο Όμιλος Mantis ηγείται του κλάδου των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών και καταναλωτικών προϊόντων. Για περισσότερες από 4 δεκαετίες έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη παγκόσμιων κολοσσών, όπως Red Bull GmbH, Energizer Holdings Inc και Mars, με τους οποίους διατηρεί αποκλειστικές και πολυετείς συνεργασίες. Το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένα και αγαπητά brands όπως: Red Bull, Μαλαματίνα, AQUA Carpatica, Ron Cubay, Energizer, Wilkinson, Hawaiian Tropic, M&Ms, Snickers, Uncle Ben΄s κ.α. ενώ συνεχώς εξελίσσεται με στρατηγικές επενδύσεις και συνεργασίες σε διάφορους τομείς και κλάδους της οικονομίας.

Στρατηγικός στόχος του Ομίλου Εταιρειών Mantis είναι να παρέχει, αλλά και να δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των καταναλωτών. 

Σε αυτό το πλαίσιο:

Το 2021 πραγματοποίησε δυναμική είσοδο στον κλάδο των ποιοτικών ελληνικών αποσταγμάτων, λανσάροντας το Mantis Greek Spirits Collection. Πρόκειται για μια επιλογή τεσσάρων ξεχωριστών αποσταγμάτων (Τσίπουρο Καλαϊτζή, Majuni, Kentri, Stichion), που αναδεικνύουν τον πλούτο της ελληνικής γης και παράδοσης και διεκδικούν ήδη μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των καταναλωτών, στην Ελλάδα και διεθνώς. 

Aπό το 2022 ο Όμιλος βάζει τη «σφραγίδα» του στη νέα εποχή της ιστορικής οινοποιίας «Μαλαματίνα», η οποία εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του με μια επένδυση ύψους 21,8 εκατ. ευρώ.

Στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου του, το 2022 ο Όμιλος ανέλαβε επίσης την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα συνολικά εννέα προϊόντων στο πλαίσιο δύο νέων συνεργασιών, με τον Γαλλικό Οίκο Marie Brizard (brands: Old Lady Gin & Sobieski Vodka) και τον Μεξικάνικο Οίκο Orendain Destileria (brand: Ollitas), καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το 2019 με τον Κουβανέζικο Οίκο Cuba Ron.

Τηλ: +30 21 0551 2500 

e-mail:  info@mantisgroup.gr

Linkedin: www.linkedin.com/company/mantisgroup/mycompany/