Η εταιρεία Oenocosmos είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών στην ελληνική αγορά. 

Περιλαμβάνει δύο τομείς: Την χονδρική, που εξυπηρετεί τους κορυφαίους εμπόρους της αγοράς, καταστήματα κρασιών, καθώς και κορυφαία σημεία στο χώρο της Ho.Re.Ca. και την λιανική, μέσω του Kylix, ενός από τα πιο κομψά καταστήματα στην πόλη της Αθήνας. Επιπλέον, η Oenocosmos είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στον τομέα των επιχειρήσεων, ως προμηθευτής μεγάλων εταιρειών και επιχειρηματικών δώρων με επιλογές κρασιού και οινοπνεύματος ως εταιρικά δώρα σε περιπτώσεις όπως μεγάλες γιορτές ή εορταστικές εποχές.

Ο Οινόκοσμος ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2005 και έχει την έδρα του στο κέντρο της Αθήνας. Η εταιρεία εισάγει και διανέμει κρασιά από μερικούς από τους πιο διάσημους αμπελουργούς του παλιού και νέου κόσμου, όπως ο Andre Lurton, η Leroy, η Tenuta dell 'Ornellaia, η Fonterutoli, η Champagne Jacquesson, η Bodegas Roda, η MASI Agricola, η Niepoort, η Markus Molitor, Valley, Boekenhoutskloof, Trapiche, Bava, Elio Altare, Tenuta di Trinoro, Domaine Jacques Carillon και άλλα. Επιπλέον, η Oenocosmos είναι ένας από τους κορυφαίους εμπόρους εκλεκτών αποσταγμάτων στην ελληνική αγορά, με ένα portfolio που περιλαμβάνει εξαιρετικά και σπάνια αλκοολούχα ποτά από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία είναι επίσης πολύ γνωστή για την πολύ εκτεταμένη συλλογή ουίσκι της, στην οποία μπορεί κάποιος να βρει σπάνιες και vintage ετικέτες που αναζητούνται σε εγχώρια και διεθνή κλίμακα.


Διεύθυνση:  Ιάμβης 12, 104 403, Αθήνα

Τ: 210 9212205

Ε: oenocosmos@oenocosmos.gr ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!