Το starshaker.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που "στήθηκε" το 2013 από επαγγελματίες με μοναδικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες αυτών που ασχολούνται με το Bartending και αναζητούν την καλύτερη ποιότητα τόσο στα εργαλεία που χρησιμοποιούν όσο και στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πελάτες τους.
 

"Καθημερινά ψάχνουμε, βρίσκουμε και παρουσιάζουμε στην ελληνική αγορά σύγχρονα προϊόντα με ασφαλή σχεδιασμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και vintage κομμάτια για τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στο στυλ. 
Εκτός από εργαλεία στο site μας μπορεί κάποιος να προμηθευτεί μερικά από τα πιο εξειδικευμένα περιοδικά και βιβλία που παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές στην παρασκευή και την παρουσίαση των ποτών και επίσης αναλαμβάνουμε την δημιουργία ή την ανανέωση καταλόγων (cocktail lists). 
Τέλος θέλοντας να αναδείξουμε τη θέση του Bartending στο χώρο της εστίασης και αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεχούς κατάρτισης όλων όσων ασχολούνται με αυτόν, αναλαμβάνουμε την οργάνωση σεμιναρίων παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό διεθνούς φήμης Bartenders όπως οι: Marian Beke, Luca Cinalli, Tony Conigliaro, Martina Breznanova".ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!