ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Taf coffee


Η Taf αναζητά τους καλύτερους κόκκους σε μικρές, ξεχωριστές φάρμες του κόσμου. Από το 2006, μέχρι και σήμερα, ο στόχος της taf είναι να επικοινωνήσει τη νέα κουλτούρα του καφέ και να μεταφέρει τις γνώσεις για τον καφέ υψηλής ποιότητας. Η επίτευξη του στόχου ξεκινά στο πρώτο στάδιο της αλυσίδας - από τον σπόρο - και συνεχίζεται μέχρι την προετοιμασία του τελικού φλιτζανιού. Ο καφές Taf είναι ανώτερης ποιότητας, προϊόν μιας προσεγμένης καλλιέργειας από παραγωγούς που στηρίζουν την αειφορία.

Με το Direct Relationship Program η Taf εξασφαλίζει τους εκλεκτότερους καρπούς τους και παράλληλα βοηθάει στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Στο φλιτζάνι σας θα διακρίνετε μοναδικά χαρακτηριστικά, αποτέλεσμα τόσο μιας εξαιρετικής πρώτης ύλης όσο και ενός επιδέξιου καβουρδίσματος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι barista με αυτή την πρώτη ύλη, παρασκευάζουν για εσάς το καλύτερο φλιτζάνι της μέρας.

Στο Athens Bar Show η taf προσφέρει 2 καφέδες της σειράς Single Estate, τον εξαιρετικό Abdon Quilla Ochochque – Peru και τον νέο Mama Mina – Nicaragua.

Τέλος, η taf προσφέρει τον καινοτόμο Iced Brew! Έναν ready to drink, παγωμένο καφέ φίλτρου που παστεριώνεται με επεξεργασία υψηλής πίεσης HPP – μια καινοτόμο τεχνολογία που εγγυάται την ποιότητα, την ασφάλεια και την παρατεταμένη διάρκεια ζωής του.

Taf– Ι. Ταλούμης & ΣΙΑ, 23ο χλμ ΕΟΑΛ, Άγιος Στέφανος, Αττική, (+30) 210-6218172

Website: www.cafetaf.gr , Facebook: @tafcoffee , Instagram: @tafcoffee , YouTube: Taf Coffee

Η taf στο Athens Bar Show, θα σερβίρει:

Taf Iced Brew

Abdon Quilla Ochochque – Peru

Mama Mina - Nicaragua