ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

The Bar World of Tomorrow powered by SIP

Το SIP (Share, Inspire, Pioneer), το νέο παγκόσμιο trade advocacy brand της Pernod Ricard,  παρουσιάζει το πρόγραμμα εκμάθησης The Bar World of Tomorrow, έναν από τους κύριους πυλώνες βιωσιμότητας του οικοσυστήματός του. 

Η φιλοσοφία του SIP είναι να ξανασκεφτούμε το μέλλον της εστίασης, αλλάζοντας τον έως τώρα τρόπο προσέγγισής της: φέρνοντας όλους τους τρόπους σκέψης μαζί  και δημιουργώντας κάτι νέο μέσα από αυτό. 

Φέτος, η Pernod Ricard λανσάρει το SIP: ένα εργαστήριο για τους δημιουργικούς, μια παιδική χαρά για τους πρωτοπόρους, μια εξέδρα για τους game changers και ένα σπίτι για τους convivialists. 

Το SIP φέρνει όλη τη βιομηχανία της εστίασης μαζί μέσα από events και φεστιβάλ, παρέχοντας κορυφαίες εκπαιδεύσεις που είναι εύκολα προσβάσιμες  και συγκεντρώνοντας τα όλα σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. 

Η πλατφόρμα αυτή είναι ένα νέο εργαλείο, που επιτρέπει στην Pernod Ricard να συνδεθεί με έναν αυθεντικό και αποτελεσματικό τρόπο με τους συνεργάτες της, προσφέροντας περισσότερη γνώση και καλύτερες υπηρεσίες.

Στο φετινό Athens Bar Show,  για πρώτη φορά παγκοσμίως παρουσιάζεται στο εμπορικό κοινό η πλατφόρμα SIP ενεργοποιώντας το “The Bar World of Tomorrow”, ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους anti-waste bartenders “Trash Tiki” και την Sustainable Restaurant Association. Αρχικά ξεκίνησε για να υποστηρίξει τον κλάδο της φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και η εκπαίδευση στοχεύει τόσο τους επαγγελματίες της εστίασης όσο και τους επιχειρηματίες για να τους εκπαιδεύσει σε βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές για έναν πιο “πράσινο” και inclusive «κόσμο του αύριο στα bar». Καλύπτει όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας και της υπευθυνότητας - από τη χρήση φρέσκων συστατικών έως το υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών και τη διαχείριση απορριμμάτων - ευθυγραμμισμένη άμεσα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες (συστατικά, εξυπηρέτηση, μπαρ και προσωπικό) και αξιολογεί τον καθένα πυλώνα μέσω του μοντέλου 5Rs: Rethink, Reduce, Reuse, Recycle και Respect. Τα μαθήματα είναι προσβάσιμα σε όλους τους ενήλικες και μέσω της online πλατφόρμας εκμάθησης EdApp.