Σκοπός της εταιρείας Vinalia είναι η αποτελεσματική και οργανωμένη προώθηση οίνων, αλκοολούχων ποτών και αποσταγμάτων μέσα από ένα σύγχρονο, πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής, αλλά και η ταυτόχρονη ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε ανάγκης των παραγωγών σε θέματα προώθησης, customer marketing καθώς και εξαγωγών, με στόχο την ισχυροποίηση και ανάπτυξη των συνεργαζόμενων με την εταιρεία μας, στη βάση των αρχών του αμοιβαίου οφέλους.

Όραμά μας είναι η ανάδειξη της Vinalia στην αγορά ως το πιο ισχυρό, σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο προώθησης και διακίνησης επιλεγμένων εμφιαλωμένων κρασιών, αλκοολούχων ποτών και αποσταγμάτων, με την παράλληλη καθιέρωσή της στη συνείδηση των παραγωγών, μέσω της παροχής προς αυτούς υποστηρικτικών υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, ως πιο πολύτιμος συνεργάτης στην κοινή προσπάθεια για εξέλιξη, ανάπτυξη και δυναμική επέκταση στο εξωτερικό του ελληνικού οινοπαραγωγικού κλάδου.

Στόχος μας είναι να έχουμε στη διάθεση των πελατών μας, οίνους από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας. Από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες σταφυλιών, που συνθέτουν τη μοναδικότητα του Ελληνικού αμπελώνα. Όπως και τα πιο χαρακτηριστικά αποστάγματα της χώρας μας. Παράλληλα, επιδιώκουμε την εισαγωγή ιδιαίτερων και σπάνιων αλκοολούχων ποτών από το εξωτερικό, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά μια σειρά κορυφαίων προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και το στυλ τους.

Η δεσπόζουσα θέση που έχουν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Vinalia στο αξιακό σύστημα της εταιρείας, δεν μπορεί να περιγραφεί με εκφράσεις και διατυπώσεις κλισέ. Έτσι, δανειζόμενοι όρους και λέξεις από το πάθος που μοιραζόμαστε για τον κλάδο που υπηρετούμε, θα τους περιγράψουμε ως εξής: Το αποτέλεσμα της καθημερινής τους εργασίας είναι ένα σπάνιο, πλούσιο απόσταγμα γνώσεων, εμπειρίας, ικανοτήτων, αγάπης για το αντικείμενό τους, δυσεύρετης υπευθυνότητας, σεβασμού των όρων της από κοινού εργασίας και ασίγαστης ανάγκης για δημιουργικότητα και πρόοδο. Η επίγευση κάθε επαγγελματικής συνεργασίας μαζί τους, είτε στο στενό πλαίσιο της εταιρείας, είτε σε σχέση με τους συνεργάτες μας, είναι ένας αξιοζήλευτος επαγγελματισμός ο οποίος, αν και ουσιαστικά ορθολογικός και άρτια επιστημονικός, φέρει πλούσια τα αρώματα συναισθημάτων, αισθητικής, ανιδιοτελούς προσφοράς, κατανόησης και ειλικρινούς ενδιαφέροντος. 

Στη Vinalia, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το τελικό αποτέλεσμα της ζύμωσης ακόμα και των καλύτερων στοιχείων και πρώτων υλών, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις συνθήκες στις οποίες αυτή συμβαίνει. Με σεβασμό, λοιπόν, στο κοινό αξιακό φορτίο που μας συνδέει, θεωρούμε υποχρέωση να εξασφαλίσουμε στους ανθρώπους μας τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξουν τα πλούσια «συστατικά» τους, όπως και τον απαραίτητο χρόνο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά που θεωρούμε ότι γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους συνεργάτες μας και μας παρέχει τα πιο σίγουρα εχέγγυα για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα οράματά μας.


Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 7, 145 68 Κρυονέρι

Τηλ: 210 2586002

Fax: 210 2586085

Ε-mail: info@vinalia.grΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!