ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Αμπεριάδης

Η εταιρεία Amperiadis Beers Co. είναι ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής μπίρας και ποτών η οποία ιδρύθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη.

Έχοντας σύμμαχο την άριστη ποιότητα και την όλο και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, πολύ σύντομα φτάσαμε στην εκπλήρωση του πρώτου στόχου μας, δηλαδή να έχουμε πλήρη γνώση της Τσέχικης αγοράς μπίρας.

Η μακροχρόνια εμπειρία που αποκτήσαμε μας οδήγησε στο να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο, διασφαλίζοντας την αποκλειστική συνεργασία με πολυάριθμες επιτυχημένες ζυθοποιίες του εξωτερικού.

Στο πορτφόλιο μας βρίσκονται και αρκετοί μηλίτες από τα καλύτερα cideries παγκοσμίως αλλά και premium ποτά το σκωτσέζικο αποστακτήριο BrewDog Distilling.

Η ανάπτυξη της εταιρείας μας δεν σταματάει εδώ. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα για την τεχνική υποστήριξη και την μετέπειτα εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών μας (after sale care) για οποιαδήποτε στιγμή την χρειαστούν.

«Αποστολή μας είναι να πάρουμε μέρος και να εμπλακούμε με την διεθνή craft σκηνή μπίρας με σκοπό την προμήθεια της ελληνικής αγοράς με τις καλύτερες μπίρες και μηλίτες του πλανήτη.»

Σε μια αγορά που διψάει για καλή, ποιοτική μπίρα, εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη!

Θεσσαλονίκη

Αμφιπόλεως 17, Κάτω Τούμπα, τ.κ.:54454

Τ.:+30 2310933725

Αθήνα

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι, τ.κ.:15234

T.:+302130122215

E-mail: info@amperiadis.gr