ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Bar Academy

Δημιουργήσαμε την Bar Academy το 2007 με σκοπό να καλύψουμε το κενό που υπήρχε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών που εργάζονταν στα bar και καφέ. 

Είμαστε το πρώτο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε εκπαίδευση bartender, barista και bar management. 

Το εκπαιδευτικό μας σύστημα χωρίζεται σε επίπεδα, τα οποία ανανεώνουμε και αναβαθμίζουμε σε ετήσια βάση, ακολουθώντας τις εξελίξεις και νέες τάσεις της αγοράς. 

Το όραμά μας

Ένα επαγγελματικό οικοσύστημα χώρων φιλοξενίας που προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες και ποιότητα ζωής για όλους.

Πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε δημιουργώντας εκπαιδευτικά προϊόντα, υπηρεσίες και θεσμούς με κίνητρο το όραμα και τις αξίες μας.

Από το 2010, διοργανώνουμε το Athens Bar Show με όραμα να δημιουργήσουμε έναν ετήσιο θεσμό. Έναν θεσμό που θα αποτελεί την αφορμή για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες, να γνωρίσουμε νέα προϊόντα, να εκπαιδευτούμε και όλοι μαζί να συμβάλουμε στην εξέλιξη του αγαπημένου μας κλαδου.

Οι ιδρυτικές αξίες και η εταιρική ηθική, περιγράφεται από τα έξι Α των αξιών μας.

Αξιοπρέπεια

Πρώτη και σημαντικότερη για εμάς είναι η αξία της αξιοπρέπειας. Πιστεύουμε ότι μέσα από τον σεβασμό, την ευγένεια, την ειλικρίνεια και την αμεροληψία, την εντιμότητα και την αλληλοκατανόηση μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

Αξιοπιστία

Με τη συνέπεια, υπευθυνότητα, ακεραιότητα και διαφάνεια δημιουργούμε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Αποτελεσματικότητα

Η εμπειρία, οι γνώσεις, η προετοιμασία, η προσαρμοστικότητα και η αίσθηση ιδιοκτησίας χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας. Μας κινητοποιεί η αύξηση της αποδοτικότητας των προϊόντων και υπηρεσιών, με την καινοτομία και την τεχνολογία να κάνουν τη ζωή όλων μας πιο εύκολη.

Αυτοπεποίθηση

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και θετική στάση σε όσα κάνουμε ή βρίσκουμε συνεργάτες που τις διαθέτουν. Θέλουμε να «κινούμαστε» με υψηλή ταχύτητα όταν μπορούμε και είναι εφικτό. Αναδεικνύουμε και στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες και τις ενέργειες που βοηθούν στην πραγματοποίηση τους οράματος μας ανεξάρτητους προέλευσης. Συνεργαζόμαστε και παίζουμε ομαδικά όταν εκτιμούμε τις αξίες και το όραμα των άλλων

Αφέλεια

Θέλουμε να είμαστε αφελείς, γιατί πιστεύουμε ότι τίποτα δεν εννοείται και δεν είναι δεδομένο. Κάποιος μπορεί να ξέρει κάτι που αγνοούμε εμείς. Έχουμε αστείρευτη δίψα για γνώση και μάθηση, κάνουμε την έρευνά μας και προσπαθούμε να τεκμηριώνουμε τις θέσεις μας, λέμε την αλήθεια ακόμα και αν δεν είναι προς το όφελός μας.

Αειφορία

Πιστεύουμε ότι αειφορία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την ενσυναίσθηση, την οικολογική συνείδηση και την ισορροπία ιδιωτικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής. Για εμάς είναι ο μόνος επιλέξιμος δρόμος για την ευεξία και την ευζωία θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε το όραμα μας. Προσπαθούμε να προωθήσουμε την εξοικονόμηση πόρων, την επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση συσκευασιών και προϊόντων αλλά οτιδήποτε άλλο έχει νόημα προς αυτή την κατεύθυνση. 

 

Tηλ: +30 210 6400540

Email: info@baracademy.gr

ΑΘΗΝΑ

Λάμπρου Κατσώνη 36Α, Αμπελόκηποι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βενιζέλου Ελ. 74, Θεσσαλονίκη