ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Jack Daniel’s - Woodford Reserve

Τα Jack Daniel's και Woodford Reserve είναι προϊόντα της Brown-Forman Corporation, μιας κορυφαίας εταιρείας παραγωγής και εμπορίου αλκοολούχων ποτών εξαιρετικής ποιότητας, όπως η vodka Finlandia, η Tequila Herradura, η Tequila el Jimador, το Fords gin, το λικέρ Chambord και άλλα.  Στην Ελλάδα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι ο επίσημος διανομέας αυτών των προϊόντων. 

Σχετικά με το Jack Daniel's
Επισήμως εγγεγραμμένο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1866 και με έδρα το Lynchburg, Tennessee, το Jack Daniel Distillery είναι το πρώτο εγγεγραμμένο αποστακτήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναγνωρισμένο Εθνικό Ιστορικό Μνημείο. Το Jack Daniel’s παράγει τα παγκοσμίου φήμης Jack Daniel's Old No.7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Double Mellowed Tennessee Whiskey, Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey, Jack Daniel's Tennessee Honey, Jack Daniel';s Tennessee Apple κ.α.  Αποτελεί
ένα πραγματικό παγκόσμιο σύμβολο που διανέμεται σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ είναι η πιο πολύτιμη μάρκα αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, όπως αναγνωρίζεται από την Interbrand.


Σχετικά με το Woodford Reserve
Το Woodford Reserve, το «επίσημο Bourbon του Kentucky Derby», κατασκευάζεται στο ιστορικό αποστακτήριο Woodford Reserve, κρυμμένο στην καρδιά των Βερσαλλιών του Κεντάκι. Το Woodford Reserve Distillery αποτελεί εθνικό ιστορικό μνημείο και αντιπροσωπεύει τη δεξιοτεχνία με μια ισορροπία ιστορικής κληρονομιάς και σύγχρονων πρακτικών στην παραγωγή bourbon.

Jack Daniel’s

Website: https://www.jackdaniels.com/

Facebook: https://www.facebook.com/jackdanielsgreece

Instagram: https://www.instagram.com/jackdaniels_greece/

Woodford Reserve

Website: https://www.woodfordreserve.com/

Facebook: https://www.facebook.com/woodfordreserve

Instagram: https://www.instagram.com/woodfordreserve/