ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Mr.Vertigo/Kakau Worship

Το Mr.Vertigo Wine & Spirits συνεργάζεται με τους ειδικούς στην χειροποίητη σοκολάτα, Kakau Worship, προτείνοντας pairing γλυκών κρασιών και επιλεγμένων αποσταγμάτων με premium σοκολάτες.

Mε κοινό γνώμονα το σεβασμό στη φύση και την αγάπη μας για την αυθεντικότητά της συνδυάζουμε γλυκά κρασιά και αποστάγματα ελάχιστων παρεμβάσεων με “ηθικές” σοκολάτες από βιολογικούς καρπούς κακάο της Γουατεμάλα, του Περού, του Μπελίζ και της Μαδαγασκάρης.

Έλα να δοκιμάσεις αναπάντεχους, απολαυστικούς συνδυασμούς για μια αξέχαστη εμπειρία pairing!

Η Kakau Worship δημιουργήθηκε μέσα από μια μακροχρόνια φιλία. Ανακαλύψαμε την κουλτούρα του Κακάο στην Νότια Αμερική (Μεξικό, Γουατεμάλα, Περού) όπου εκπαιδευτήκαμε στην παραγωγή σπιτικής σοκολάτας. Η επαφή μας με το Κακάο ένα ιερό φρούτο των Θεών είναι πάντα μια ευλογία για εμάς.Το ταξίδι μας αρχίζει με την εξέταση των κόκκων κακάο ώστε να καθοριστεί ο τύπος ψησίματος. Η διαδικασία αυτή αποκαλύπτει τα αρώματα και τη γεύση του κάθε σπόρου. Έπειτα η έμπνευση κάθε συνταγής γράφει μια ιστορία. Στη συνέχεια τα συστατικά αλέθονται σε πετρόμυλο από γρανίτη για 96 ώρες. Η σοκολατοποίηση ολοκληρώνεται με την μαγική διαδικασία που ονομάζεται "στρώσιμο" σοκολάτας. Τελικώς οι μπάρες μας τοποθετούνται σε βιοδιασπώμενο σακουλάκι από φλοιό δέντρου και συσκευάζονται χειροποίητα σε ανακυκλώσιμο χαρτί με σεβασμό προς τη μητέρα φύση.

Η αφοσίωσή μας στη μητέρα γη εκφράζεται από την επιλογή βιολογικών συστατικών, φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες και ολιστική φιλοσοφία zero waste.

#KakauWorship #MrVertigoAthens

 

info@kakau.gr

+2121067946