ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

KALOUDAKIS

Η εταιρία ΚΑΛΟΥΔΑΚΗ ΑΦΟΙ ΙΚΕ υπό τον διακριτικό τίτλο ‘ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ’ δραστηριοποιείται πλέον στο χώρο της τροφοδοσίας Α’ υλών ζαχαροπλαστικής & αρτοποιίας για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η εταιρία ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ, ως οικογενειακή εταιρία, σεβόμενη την ιστορία της αφενός και τους πελάτες της που την υποστηρίζουν για πολλά χρόνια αφετέρου, και μέσα από έναν υγιή ανταγωνισμό, θέτει προτεραιότητες και στόχους όπως είναι η καθημερινή βελτίωση της ποιότητας και συχνότητας εξυπηρέτησης των πελατών της, η προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων που επιλέγει, η καλλιέργεια εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας ανάμεσα σε αυτήν και στους πελάτες της, αλλά και η λειτουργία όλου του έμψυχου δυναμικού της μέσα από ένα φίλτρο αποφάσεων «συναισθηματικής νοημοσύνης».

Από το 2008 έως σήμερα παρακολουθούμε ανελλιπώς τις διεθνείς εξελίξεις του κλάδου μας, δίνοντας το παρόν κάθε χρόνο σε Ευρωπαϊκές κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνονται κυρίως στη Γαλλία, την Ιταλία, και τη Γερμανία. Από την έκτοτε παρουσία μας και τις επαφές που έχουν δημιουργηθεί, έχουν προκύψει πάγιες συνεργασίες με παραγωγικούς οίκους διεθνούς βεληνεκούς και φήμης. Ορισμένες από τις ευρωπαϊκές εταιρίες που  μας εμπιστεύονται για τη διανομή των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά είναι οι:

  • FRUITS ROUGES & Co. (Κατεψυγμένa & Παστεριωμένa πουρέ φρούτων, καθώς και Κατεψυγμένα Φρούτα IQF)

  • SOSA (Υλικά μοριακής κουζίνας)

  • MICHEL CLUIZEL (Σοκολάτα υψηλής ποιότητας Γαλλίας)

Κεκτημένο της εταιρίας μας είναι η δυνατότητα που έχουμε να εξυπηρετούμε το ευρύ πελατολόγιο μας με υψίστης ποιότητας Ά ύλες καθώς και συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες.  

Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μία καθόλα ανταγωνιστική και ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς HORECΑ, και συνεπώς να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες ενός αρτοζαχαροπλαστείου, ενός ξενοδοχείου ή ενός Café/Bar εντός Ελληνικής επικράτειας.

 

Στο διήμερο της έκθεσης θα προσφέρουμε κοκτέιλ στο κοινό σε συνδυασμό με προϊόντα εισαγωγής της εταιρίας μας, όπως κατεψυγμένο και παστεριωμένο πουρέ φρούτου, υλικά μοριακής κουζίνας, καθώς και υψηλής ποιότητας σοκολάτα Γαλλικής προέλευσης.

 

Μαυσώλου 180, Ν.Αλικαρνασσος, Τ.Κ.716 01, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

EMAIL: info@kaloudakis.com

ΤΗΛ.: +30 2810 222 705 FAX: +30 2810 287 887