Η κάβα Kylix εδρεύει στο Κολωνάκι, την πιο εμπορική περιοχή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα χώρο λιανικής πώλησης με μοναδικό σχεδιασμό και φινέτσα, που εξυπηρετεί τους πιο απαιτητικούς πελάτες της πόλης και πέραν αυτής. Η Kylix είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις του κρασιού και τους συλλέκτες fine spirits, αλλά και για άλλα προϊόντα που πλαισιώνουν αυτές τις κατηγορίες, καθώς στο κελάρι της μπορεί κάποιος να βρει ετικέτες και αποστάγματα μοναδικά. Υπεύθυνος του καταστήματος είναι ένας από τους κορυφαίους  Έλληνες sommelier, ο οποίος είναι σε θέση να συμβουλεύει τους πελάτες, να συζητά τις ανάγκες τους και να τους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Το Kylix.gr είναι η νεώτερη επιχείρηση του ομίλου Oenocosmos. Είναι η 2η γενιά του ηλεκτρονικού καταστήματος kylix.gr που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013 και διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους καταλόγους κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών στην Ευρώπη. Το Kylix.gr έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει ασφάλεια, άνετη πλοήγηση και αξιοπιστία σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτει μια μακρά λίστα με ελληνικά και διεθνή κρασιά, με ξεχωριστό section "Fine Wines", μια εντυπωσιακή συλλογή από ουίσκι από διάσημες και λιγότερο γνωστές γωνιές του κόσμου, ένα ευρύ φάσμα αποσταγμάτων και ένα νέο τμήμα με τίτλο "Mixology ", Με ιδιαίτερα αλκοολούχα ποτά, λικέρ, bitters , σιρόπια, mixers κ.λ.π., που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις του κοκτέιλ. Τέλος, στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία μπύρας, πούρων, δελεαστικών προϊόντων και αξεσουάρ που συμπληρώνουν πλήρως την βασική προσφορά του.

Το Kylix.gr προσφέρει επίσης συμβουλές και σχόλια ειδικών για τα προϊόντα του, καθώς και για ευρύτερες εξελίξεις και ζητήματα στον κλάδο. Ήδη προσελκύει ένα ευρύ και εκλεκτικό κοινό από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη και είναι σε θέση να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο μέλλον των ηλεκτρονικών αγορών κρασιού και οινοπνεύματος σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.


Κατάστημα

Καρνεάδου 20, 10675, Αθήνα

email: kylix@kylix.gr

Τ: 210 7245143

E-shop: 210 7242217
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!