ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Three Cents Artisanal Beverages

Τα Three Cents Artisanal Beverages δημιουργήθηκαν το 2014 από μια ομάδα bartender που αναζητούσαν άριστα υλικά ανάμειξης για τα cocktail τους. Kάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο προσεκτικά ώστε να προσφέρει στα ποτά το καλύτερο δυνατό άρωμα και την πιο ζωηρή ανθράκωση. 

Παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. 

Η σημαντική διαφορά των Three Cents έναντι των αντίστοιχων προϊόντων της κατηγορίας βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής. Η προσθήκη του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται υπό συνθήκες πολύ υψηλής πίεσης για να διαφυλαχθεί η ανθράκωση και το άρωμα σε βάθος χρόνου. Τα προϊόντα Three Cents αποτελούν υλικά ανάμιξης ανώτερης ποιότητας από bartender προς bartender. 

Ένα προϊόν που αναδεικνύει τα αρώματα και τις γεύσεις σε ένα cocktail ή long drink, ενώ παράλληλα ενισχύει το ‘μπουρμπουληθρίζον’ χαρακτήρα του. 

Η φιλοσοφία των Three Cents έχει επηρεαστεί από τη κουλτούρα των soda fountain στα τέλη του 19ου αιώνα. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη μεγάλη κρίση στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στην Αμερική «Great Depression», όπου τα soda fountain bars ήταν πολύ δημοφιλή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, στους χώρους αυτούς προσέφεραν αναψυκτικά με βάση το ανθρακούχο νερό, το οποίο σκέτο κόστιζε 2 cents και για το λόγο οι πελάτες το παραγγέλναν ως Two Cents Plain. Όταν σε αυτό προσέθεταν ένα σιρόπι με γεύση, η τιμή του διαμορφωνόταν σε 3 cents που αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για το όνομα της εταιρείας Three Cents.

Το portfolio της εταιρείας αποτελείται από 2 Lines, τη Signature Line με 11 κωδικούς και τη Zero Sugar Line με 4 κωδικούς.

 

Three Cents

Πλουτάρχου 2, 10676 Αθήνα

2152153131

info@threecents.com

www.threecents.com

Linkedln: ThreeCentsArtisanalBeverages