ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Tomas Estes' Agave Embassy

Tomas Estes’ Agave Embassy

 

Για να τιμήσει τη μνήμη του Tomas Estes, ενός από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας, ο οποίος αγάπησε πολύ, τόσο την Ελλάδα όσο και το Athens Bar Show, από φέτος θα αφιερώνουμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, στην τεκίλα και τα αποστάγματα αγαύης. 

Προς τιμήν του ανθρώπου που άλλαξε την εικόνα της τεκίλα & των αποσταγμάτων αγαύης σε όλο τον κόσμο, ο χώρος αυτός θα ονομαστεί, "Tomas Estes' Agave Embassy", και θα αποτελεί  έναν χώρο γευσιγνωσίας και εκπαίδευσης αποσταγμάτων αγαύης, με κύριο πρωταγωνιστή την κατηγορία της τεκίλα. 

“Οικοδεσπότης” δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νίκο Ζήση, δημιουργό και ιδιοκτήτη του θρυλικού, πρώτου Agave Spirits Bar της Ελλάδας, "Dos Agaves" μαζί του ο Νίκος Σουρμπάτης απο το The Clumsies και η Roberto Artusio & Christian Bugiada του La Punta απο την Ρώμη.

Εκεί λοιπόν, στον 1ο όροφο, την 2η ημέρα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες γευσιγνωσίες, σεμινάρια και παρουσιάσεις γύρω από την τεκίλα, μεσκάλ και τα αποστάγματα αγαύης, δοκιμάζοντας όλα τα προϊόντα. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ολοκληρωμένο agave experience, χωρίς Palomas και Margaritas απο το βραβευμένο Barro Negro Athens και η ομάδα του, όπου θα βρίσκεται εκεί να δημιουργεί τα πιο γευστικά agave cocktails της πόλης.

Τα προϊόντα που θα μπορείτε να δοκιμάσετε:

 1. Lost Explorer Mezcal
 2. Med Liqueur 
 3. Tequila Buen Amigo
 4. Mezcal Amarás
 5. Olmeca Altos Tequila
 6. Del Maguey mezcal
 7. Fortaleza
 8. Ojo De Dios
 9. Bruxo Mezcal
 10. Cenote Tequila
 11. Distilleria Orenten Tequilas
 12. San Cosme Mezcal
 13. Don Ramon Tequila
 14. Cointreau
 15. Cazcabel Tequila
 16. Zignum Mezcal
 17. Sierra Tequila 
 18. Ocho Tequila
 19. Casco Viejo Tequila
 20. Patron Silver Tequila
 21. Código 1530 Tequila, 
 22. Código 1530 Mezcal
 23. Calle 23 Tequila
 24. Curado Tequila
 25. La Escondida Grand Mezcal
 26. Quiquiriqui Mezcal