ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Sustainable Bars

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο οι επαγγελματίες στην εστίαση μιλάνε για “μηδενικό αποτύπωμα” και βιωσιμότητα. Υλικά που ξαναχρησιμοποιούνται… λιγότερα σκουπίδια και 

Περισσότερη φροντίδα προς το περιβάλλον αρχίζουν πλέον και γίνονται πράξη σε αρκετούς τομείς της εστίασης. Μεγάλα brands, και εταιρίες αρχίζουν και επενδύουν σε νέα μοτίβα λειτουργίας, με πρωταρχικό μέλημα την φροντίδα του περιβάλλοντος. Στα χνάρια τον Flor de Cana Rum, που παροτρύνει τους bartenders να φτιάξουν cocktail με μηδενικό αποτύπωμα, (zero waste cocktails) έχουμε πλέον ένα νέο τρεντ ή μια ανάγκη που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια? 

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το bar ¨sustainanble¨… Πόσο εφικτό είναι να γίνει πράξη και σε ποιο βαθμό?