ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ποτέ Προβλήματα……Μόνο (Βιώσιμες) Λύσεις

Ποια είναι η επίδραση των φρέσκων εσπεριδοειδών στα ποτά στον πλανήτη μας; Πώς μπορούν οι ιδιοκτήτες, οι bartenders και οι διαχειριστές μπαρ να διαδραματίσουν τον ρόλο τους στο να είναι πιο βιώσιμοι, ενώ δεν μειώνουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος στον πελάτη τους, ενώ ταυτόχρονα εξετάζουν το κέρδος; Πιστεύουμε ότι η απάντηση είναι ξεκάθαρη… Η Jody Monteith από τα Highball Brands UK παρουσιάζει.