ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ποικιλομορφία του ρουμιού!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδειχθεί ο ζωηρός χαρακτήρας και η γοητευτική προσωπικότητα του σπουδαίου αυτού αποστάγματος . Το ρούμι διαθέτει πολλές πλευρές, αρκετές από αυτές ανεξερεύνητες από το ευρύ κοινό. Η διαφορετικότητα των terroir καθώς και του κλίματος, οι πρώτες ύλες και οι τεχνικές παρασκευής επιδρούν άμεσα στην γευστική εμπειρία του καταναλωτή, και εμπλουτίζουν την ποικιλομορφία του αποστάγματος. Μέσω μίας εκτεταμένης γευστική δοκιμής, θα σερβιριστούν ρούμια από την Μαρτινίκα, τον Παναμά, την Γουιάνα και την Τζαμάικα, terroir που πρεσβεύουν την διαφορετικότητα και την μοναδικότητα.