ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Greek Spirits Collection: Θρίαμβος εξ' αποστάξεως

Για να κάνεις καλό κρασί πρέπει να έχεις καλό αμπέλι. Όμως τι γίνεται όταν η ζύμωση έχει σταματήσει; Πώς ένα Aperitivo γίνεται ελιξίριο και πως ένα διαμάντι αποκτά κεχριμπαρένιο χρώμα; Πικρά εκ-φύσεως και γλυκά εν-τέχνως. Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου διαχρονικές αξίες της ελληνικής υπαίθρου, μεταμορφώνονται σε γοητευτικά ποτά, αιχμαλωτίζονται σε φιάλες με ισχυρό χαρακτήρα και βραβεύονται στην άλλη άκρη του κόσμου!