ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Daniele Liberati

Είμαι ένας Ιταλός που προέρχεται από μια πόλη, όχι πολύ μακριά από τη Ρώμη. Από τη φύση μου, πάντα είχα πάθος για τη βιομηχανία της εστίασης και σε αυτό συνέβαλε η θεία μου, η οποία με μύησε σε αυτόν τον κόσμο σε αρκετά νεαρή ηλικία.
Σήμερα, συνεχίζω να κρατώ αυτό το πάθος ζωντανό, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου γύρω από τα bars, τα cocktails και τον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Έχω συμμετάσχει σε διάφορα και διαφορετικά μαθήματα και masterclasses που σχετίζονται με τη βιομηχανία της εστίασης, έχοντας επίσης την ιδιότητα του bartender από την ηλικία των 18 ετών. Αποφοίτησα ως επαγγελματίας Sommelier από την Παγκόσμια Ένωση Κρασιών το 2009 και επίσης ολοκλήρωσα το πρόγραμμα μαθημάτων «Food and Beverage» στο Πανεπιστήμιο Bocconi του Μιλάνου το 2017 .

Ωστόσο, η εμπειρία μου στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε όταν αποφάσισα να μετακομίσω στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2012, ξεκινώντας ως bartender στο ξενοδοχείο The Bulgari Hotel. Έπειτα από ένα χρόνο μετακινήθηκα σε ένα νέο project στην Fitzrovia, στο The London EDITION, μια νέα προσέγγιση luxury, lifestyle ξενοδοχείου .

Πέρασα ενάμισι χρόνο στο the London EDITION, ως head bartender, με αρμοδιότητες κυρίως στο μπαρ του Lobby και υποστηρικτικά στην ομάδα Punch Room όταν αυτό χρειαζόταν. Έπειτα μετακινήθηκα ως Beverage Manager στο εστιατόριο 34 του Mayfair, σε θέση που κάλυπτε αρμοδιότητες κυρίως γύρω από το μπαρ και τα κρασιά. Αποχώρησα μετά από 3 χρόνια και έπειτα από πολλά projects!

Πίσω στην περιοχή του Knightsbridge, τον Δεκέμβριο του 2017, ως General Manager στο εστιατόριο και τα bars OSH, μια νέα εταιρεία και ένα νέο project που αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της Κεντρικής Ασίας στο φαγητό και το ποτό. Παρέμεινα εκεί μέχρι τα τέλη του Αυγούστου 2018.

Επέστρεψα στο The London EDITION, αυτή τη φορά ως Bar Manager στο Berners Tavern, όπου και δημιουργούμε μια μαγευτική ατμόσφαιρα και αναμνήσεις που μένουν για μια ζωή για τους καλεσμένους μας!

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2018
06 Νοεμβρίου, 2018
18:10 – 18:40

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!