ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Daniyel Jones

Ο Daniyel Jones άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς το 2008, με μόλις 8 χρόνια εμπειρίας στα Bars, με επαγγελματικό πτυχίο bartending, με δίπλωμα υπολογιστών και συστημάτων πληροφορικής και με την επιχείρηση του Martini Makers σε εξέλιξη.
Το 2011 και το 2012 κέρδισε συνεχόμενα τον τίτλο του “National Bartender of the Year” και εκπροσώπησε το Trinidad & Tobago στο διαγωνισμό “Taste of the Caribbean”, όπου κέρδισε το “Best Rum Cocktail”, “Best Vodka Cocktail” και “Most Creative Cocktail” κάθε συναπτό έτος διεξαγωγής του διαγωνισμού. Την ίδια περίοδο κέρδισε τον τίτλο του “Caribbean Regional winner of the ANGOSTURA aromatic bitters Global Cocktail Challenge“. Διατηρώντας την ίδια επιμονή, το 2013, στέφθηκε ως ο μεγάλος νικητής του “Angostura® Global Cocktail Challenge” και του δόθηκε η ευκαιρία να βιώσει την επόμενη χρονιά ως Global Brand Ambassador του οίκου Angostura.
Στο τέλος της θητείας του, του ζητήθηκε να παραμείνει με τον οίκο Angostura ως Brand Ambassador και από το 2013 έως το 2015 διοργάνωνε σεμινάρια, γευσιγνωσίες των ρουμιών Angostura και των Angostura Bitters παγκοσμίως . Έχει ταξιδέψει με τον οίκο Angostura σε περίπου 20 χώρες σε όλο τον κόσμο από την Αυστραλία στη Ρωσία, τη Λατινική Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου Amaro di Angostura, ο Daniyel διορίστηκε ως ο Global Brand Ambassador του προϊόντος το 2015.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2018
06 Νοεμβρίου, 2018
16:30 – 17:00

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!