ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Diego Loret De Mola

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λίμα του Περού, ο Ντιέγκο μετακόμισε στις ΗΠΑ το 1985. Είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας με πάνω από 29 χρόνια εμπειρίας σε διεθνείς και εγχώριες αγορές. Παρόλο που πέρασε τα πρώτα 10 χρόνια της επαγγελματικής του δραστηριότητας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών, βρήκε την αληθινή πρόκληση το 2000, όταν μπήκε στην βιομηχανία αποσταγμάτων ως διευθυντής του BevMax Liquor Retail Group στο Stamford CT, στις ΗΠΑ.
Σήμερα, δεν είναι μόνο ο Master Distiller και Brand Champion του BarSol Pisco, αλλά ένας πολύ παθιασμένος εξειδικευμένος εκπαιδευτικός και ο απόλυτος υποστηρικτής του περουβιανού Pisco στον κόσμο. Με μοναδικό τρόπο, ηγήθηκε στην αναγέννηση της κατηγορίας Pisco στις ΗΠΑ από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, μέσα από ένα ανήσυχο ταξίδι που ανέλαβε να εκπαιδεύσει το εμπόριο των αποσταγμάτων σε όλα τα επίπεδα. Το 2002 ηγήθηκε ενός επενδυτικού ομίλου για να εξαγοράσει το Bodega San Isidro, ένα αποστακτήριο pisco που χρονολογείται από το 1800, το οποίο είχε κλείσει από το 1968 ως αποτέλεσμα της περουβιανής κυβερνητικής γεωργικής μεταρρύθμισης.
Ιδρυτής του BarSol pisco, δημιουργεί ένα από τα καλύτερα brand Pisco που είναι διαθέσιμα στον κόσμο. Επιλέχθηκε ως το Best Selling Pisco από το Drinks International Magazine για τα τελευταία 3 συνεχή χρόνια, το BarSol είναι το #1 Handcrafted Pisco που εξάγεται από το Περού, κατέχοντας το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής παγκοσμίως. Έχει βεβαίως βελτιώσει τις λίστες των cocktails στα καλύτερα μπαρ σε όλο τον κόσμο. Ως λάτρης των cocktails, ο Ντιέγκο είναι ένας τεράστιος υποστηρικτής των κλασικών cocktails και των νέων μπαρ. Είναι φανατικό μέλος και χορηγός του United States Bartenders Guild και του The Museum of the American Cocktail, καθώς επίσης παρευρέθηκε στο πιστοποιημένο τμήμα του Beverage Alcohol Resources (BAR).

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2019
06 Νοεμβρίου, 2019
11:40 – 12:20

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!