ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Jillian Vose

 

Η Jillian Vose είναι η Διευθύντρια Ποτών και Συνεργάτης στο The Dead Rabbit στο Lower Manhattan. Το The Dead Rabbit, πού πήρε το όνομα του από μια συμμορία δρόμου, είναι έμπνευση του Sean Muldoon και όνειρο ζωής του Jack McGarry. Το μπαρ έχει κερδίσει οκτώ βραβεία Spirited από το Tales of the Cocktail, συμπεριλαμβανομένου του World’s Best Bar, της υψηλότερης διάκρισης του κλάδου. Η Jillian συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία των μενού ποτών της σειράς Comic του μπαρ, τα οποία μεταφέρουν τον αρχηγό της συμμορίας των Dead Rabbit, John Morrissey, στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970 και πιο πρόσφατα στο Darkland που έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο του 2019. Συνεργάστηκε επίσης στην τρίτη έκδοση του μενού ποτών, που κέρδισε το καλύτερο μενού κοκτέιλ στον κόσμο το 2015. Το 2016, το The Dead Rabbit ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο μπαρ στον κόσμο από τα 50 Best Bars και το 2017, η Jillian βραβεύτηκε ως μια από τους 10 καλύτερους Αμερικανούς Bartenders 2017 στα Spirited Awards από το Tales of The cocktail και στη συνέχεια διακρίθηκε ως τέταρτη κορυφαία φιναλίστ  το 2018 και το 2019.
Από τότε που έγινε μέλος του The Dead Rabbit το 2014, η Jillian ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο εκπροσωπώντας το μπαρ, διοργανώνοντας σεμινάρια, διαχειρίζοντας pop-up και guest bartending. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει κάνει εμφανίσεις πίσω από μπαρ σε Λονδίνο, Εδιμβούργο, Τελ Αβίβ, Αθήνα, Τόκιο, Παρίσι, Νέα Ορλεάνη, Σαγκάη, Όσλο, Βηρυτό, Ντουμπάι, Μπέλφαστ, Ισλανδία, Χονγκ Κονγκ και πολλά άλλα. Είναι επίσης συν-συγγραφέας του «The Dead Rabbit Mixology & Mayhem: The Story of John Morrissey and the World’s Best Cocktail Menu» που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 και του επερχόμενου «Paddy Drinks»: Modern Irish Whisky Cocktails.
Προηγουμένως, η Jillian ήταν Bar Manager στο Death & Co, όπου ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία του προγράμματος μπαρ, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης μενού και της διατήρησης ενός ισχυρού προσωπικού και ενός καλά οργανωμένου μπαρ. Η Jillian κέρδισε επίσης το βραβείο Rising Stars 2013 από τους Star Chefs. Έγινε μέλος της Death & Co μετά από μια θητεία στο Maison Premiere, το οποίο βοήθησε να ανοίξει, καθώς και στο Clover Club, και τα δύο στο Μπρούκλιν.
Σε ηλικία 24 ετών, η Jillian έλαβε το Level One Court of Master Sommeliers Certificate στη Βοστώνη και μετά από μερικές επισκέψεις το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, ήξερε ότι ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Στη συνέχεια παρακολούθησε το 5ήμερο μάθημα BAR. Η αποδοχή δόθηκε και η δικτύωση και η εκπαίδευση που ελήφθη από το μάθημα εξακολουθούν να αποδίδουν μέχρι σήμερα.
Η μύηση της Jillian στον κόσμο της φιλοξενίας και των οινοπνευματωδών ποτών ξεκίνησε ενώ εργαζόταν στα εκλεκτά εστιατόρια του Elements & Jade Bar στο Sanctuary Resort στο Paradise Valley, Ariz. Εκεί γνώρισε καλό κρασί, φαγητό και κοκτέιλ χειροτεχνίας. Το ενδιαφέρον της για τις υψηλές σπονδές, την τεχνική και την κουζίνα αναπτύχθηκε ενώ σπούδαζε Διοίκηση Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα και εργαζόταν στην Four Peaks Brewing Co. στο Tempe, Ariz.
Η Jillian μεγάλωσε σε μια μικρή παραλιακή πόλη στο Κέιπ Κοντ της Μασαχουσέτης.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες