ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Νίκος Μπάκουλης

Ο Νίκος Μπάκουλης νιώθει σαν το σπίτι tου πίσω από την μπάρα τα τελευταία 15 χρόνια. Θεωρεί ότι κάνει την πιο δημιουργική δουλειά του κόσμου, από τότε που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη για να καταλήξει στην Αθήνα, που είναι πια το σταθερό σημείο σε μία γεμάτη ταξίδια επαγγελματική καριέρα. 

Το 2011, ανακηρύσσεται Bartender of the Year στο World Class Greece και από τότε η περιπέτεια του bartending τον οδήγησε να είναι ένας από τους συνιδρυτές του βραβευμένου διεθνώς The Clumsies Bar, ενώ βρίσκεται πίσω από το εγχείρημα του Otto’s Athens Vermouth και των The Clumsies Original Cocktails.

Τη χρονιά που άνοιξε το The Clumsies Bar κατέκτησε μια θέση στην τελική τετράδα των best new international bars του θεσμού Tales of the Cocktail, ενώ έφτασε την 22η δεύτερη θέση στον διεθνή διαγωνισμό World's 50 best bars 2015.

Το 2016, το The Clumsies Bar, μπήκε στην τελική τετράδα των best international high volume bars του Tales of the  Cocktail, ενώ ανέβηκε στην 9η θέση στον διαγωνισμό World's 50 best bars.

Από τότε και για τέσσερις συνεχείς χρονιές το The Clumsies Bar κατατάσσεται σταθερά  στην τελική δεκάδα του καταξιωμένου World's 50 best bars, κατακτώντας δύο χρονιές -το 2017 και το 2019- την 6η θέση. Το 2018, το επιτυχημένο bar κατακτά τον τίτλο του The Best High Volume International Bar στο Tales of the Cocktail.

Εντωμεταξύ, ο Νίκος συνεχίζει να εμπνέεται από διαφορετικές πηγές, να δημιουργεί συνταγές, να τις εκτελεί για τους πελάτες του The Clumsies Bar και να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο χάρη στην, όπως λέει ο ίδιος, πιο συναρπαστική δουλειά του κόσμου.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2019
06 Νοεμβρίου, 2019
17:50 – 18:20

Athens Bar Show 2018
06 Νοεμβρίου, 2018
12:20 – 12:50

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!