ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Θέμος Κοντοδήμας

Brand Ambassador Premium Spirits
Coca-Cola Tria Epsilon


Το Θέμο Κοντοδήμα μπορεί κάποιος να τον αναγνωρίσει από το αστείρευτό του χαμόγελο, τη θετική ενέργεια και την αφοσίωσή του σε αυτό που κάνει.
Γεννημένος στην Αθήνα, το 2010 έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου και ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον κόσμο του μπαρ.
Το 2013 γύρισε στην Αθήνα και εκεί σιγουρεύτηκε πως ο κόσμος του μπαρ είναι ο δικός του κόσμος. Μετά από μακροχρόνιες θητείες στα A for Athens, Spiti Cocktail Bar και CV Distiller, πλέον είναι ο Brand Ambassador Premium Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον και bartender στο Senios Bar, κάνοντας δύο πράγματα που αγαπά, να σερβίρει ανθρώπους και να μοιράζεται γνώσεις για αποστάγματα.
Από την πρώτη του επαφή με το μπαρ, και όλα αυτά τα χρόνια, αγάπησε το να φτιάχνει και να πίνει cocktails και εκτίμησε ιδιαίτερα τα αποστάγματα, με τη μεγάλη του αδυναμία να είναι το ουίσκυ.
Τον Ιούλιο του 2018 είχε τη χαρά να συμμετέχει στο Cocktail Apprentice Program (CAP) στο Tales of the Cocktail στη Νέα Ορλεάνη.
Στον ελεύθερό του χρόνο, αν υπάρξει, θα τον βρούμε τα πρωινά να κολυμπάει και τα βράδια σε κάποιο θέατρο της Αθήνας και σε κάποιο μπαρ να δοκιμάζει cocktails

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!