ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Christos Axarlis

O Χρήστος Αξαρλής εργάζεται από το 2004 στο χώρο του bartending. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε πανεπιστημιακές pub κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του York. Αφού τελείωσε το πτυχίο του στη Βιολογία, εργάστηκε ως bartender, head-bartender και bar manager στο Vudu Lounge στο York από το 2005 μέχρι και το 2009, ενώ ταυτόχρονα συμπλήρωσε επιτυχώς το δεύτερο πτυχίο του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τεχνολογία Επικοινωνιών και στα Γαλλικά (MITL) στο Πανεπιστήμιο του York καθώς και το Master του στη Διαχείριση του Περιβάλλοντος και την Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο του Manchester.

Εργάζεται στην Bar Academy ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Εκπαιδευτικού Πρoγράμματος και εισηγητής σε όλα τα τμήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ. Ταυτόχρονα, από το 2010 συμμετέχει στη διοργάνωση του Athens Bar Show, τη μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες του χώρου των bar στην Ελλάδα. Από τότε έχει οργανώσει και στήσει πολλές επιχειρήσεις bar στην Αθήνα και την επαρχία.

Εδώ και επτά χρόνια κάνει εκπαιδεύσεις για μεγάλες εταιρίες ποτών εκπαιδεύοντας  επαγγελματίες bartender και στελέχη εταιριών τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη. Λαμβάνει μέρος σε διεθνούς κλάσης συνέδρια και σεμινάρια ταξιδεύοντας συνεχώς με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων και των ικανοτήτων του.

Ατζέντα ομιλητή

Exhibition
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2019
06 Νοεμβρίου, 2019
17:40 – 18:20

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!