ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Dimitris Kontaratos

Απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και του Δημόσιου ΙΕΚ ΟΤΕΚ Μαγειρικής Τέχνης Ρόδου. Απασχολούμενος χρόνια στον τομέα των Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και της Υγιεινής, ενώ αργότερα κάνοντας στροφή στη Μαγειρική δούλεψε σε πολυτελή Ξενοδοχεία.

Σε αναζήτηση εμπειριών ταξιδεύει και θητεύει σε ιδιαίτερα γαστρονομικά μέρη, Noma Κοπεγχάγη, Kofler & Kompanie Γερμανία μαζί με Rene Retzepi, Νuno Mendes, Juan Amador, Adam Byatt, Τim Raue, και άλλους δουλεύοντας μαγειρικά αλλά και στο κομμάτι της έρευνας και της τεχνολογίας στο φαγητό. Επιστροφή στην Ελλάδα σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια (Platinum Luxury Hotel and Spa, GastroPub Black Adder Pub, Esperos Blue Village & Spa, The last Battler, Lindos Blu Luxury Suites).

Παράλληλη ενασχόληση με την εκπαίδευση σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές αλλά και με την έρευνα ιδρύοντας το εργαστήριο Giafka R&D Studio με σπουδαίες συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με σπουδαίους Chefs και Bartenders.

Έχει προχωρήσει στην έκδοση βιβλίων 2 Μαγειρικής με Τίτλους “TH3_GastroBook” και «Σχετικότητα θ/t μέσα σε μία σακούλα». Τα τελευταία 3 Χρόνια Ex. Chef στο πολυτελές Lindos Blu Luxury Suites και μέσω της Giafka διατηρεί την επιστημονική και συμβουλευτική επιμέλεια σε θέματα νέων τεχνολογιών σε διάφορα Bar της Ελλάδoς.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2022
08 Νοεμβρίου, 2022
16:55 – 17:25