ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Facundo Gallegos

Director of Bars & Restaurant στο The St. Regis Venice

Ο Facundo Gallegos έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, από τα οποία 10 σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα, ο Facundo κατείχε τη θέση του Assistant Bar Manager στο Coburg Bar στο Connaught Hotel στο Λονδίνο πριν έρθει στη Βενετία για τα εγκαίνια του The St. Regis Venice.

Το 2011, ο Facundo πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διευρύνει την εμπειρία του στο bartending, που προηγουμένως αποτελούσαν ξενοδοχεία όπως το Cipriani στη Βενετία, και ξεκίνησε τη διεθνή του καρίερα ως bartender στο The Dorchester Hotel στο Λονδίνο. To 2015, ο Facundo έγινε Head Bartender στο The Dorchester και είχε την ευκαιρία να ηγηθεί του πολυπόθητου και παγκοσμίου φήμης Connaught Bar στο The Connaught Hotel στο Λονδίνο ως Bar Supervisor.

Με μια κλασική αλλά πολύπλευρη προσέγγιση στο bartending και τo mixology, o Facundo επιστρέφει στην Ιταλία και συγκεκριμένα, στην περιοχή καταγωγής του, για να καλλιεργήσει την πρωτοπορία φέρνοντας τα κλασικά στοιχεία της mixology και του bartending, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί καινοτομία γύρω από αυτό.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες