ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Giorgio Bargiani

Βοηθός Διευθυντής Mixology του πολυβραβευμένου Connaught Bar του Λονδίνου και Παγκόσμιος Brand Ambassador του Βερμούτ Di Torino 1757, ο Giorgio Bargiani είναι ένας από τoυς πιο επιδραστικούς bartender στην παγκόσμια σκηνή των μπαρς.

Η πορεία του Giorgio στη φιλοξενία και την εστίαση, έχει τις ρίζες της στην παράδοση της οικογένειάς του,  και το κέντρο της πόλης της Πίζας που φημίζεται για την Οsteria Alle Bandierine και διάφορα καταστήματα μπουτίκ. Ο Giorgio ξεκινά το bartending κατά τη διάρκεια των σπουδών του και αποφασίζει να ακολουθήσει αυτή την καριέρα για το μέλλον, μεταπηδώντας στα πολυτελή ξενοδοχεία για να αναπτύξει τις δεξιότητές του.

Μπαίνει στο The Connaught Bar το 2014 και υπό την καθοδήγηση του Ago Perrone, ξεχωρίζει για τη μεταδοτική του ενέργεια και ορμή. Πρεσβευτής της φιλοξενίας επιπέδου πέντε αστέρων, η επιρροή του Giorgio στο The Connaught Bar ξεχώρισε μέσα από τις δημιουργικές καινοτομίες, τις ανατρεπτικές εκδηλώσεις και τις καμπάνιες που έλαβαν την καθοδήγησή του.

Η επικοινωνία, η δημιουργικότητα και οι συνθέσεις, είναι οι πυλώνες της φιλοσοφίας του  Giorgio  γύρω από το κόσμο του μπαρ, καθοδηγούμενοι από τη θέλησή του να εκπλήσσει τους καλεσμένους του, διατηρώντας ταυτόχρονα και την κλασική πινελιά. 

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2022
09 Νοεμβρίου, 2022
16:10 – 16:40