ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Jesse Estes

Ο Jesse Estes είναι εκπαιδευτής αλκοολούχων ποτών με έδρα το Λονδίνο, συγγραφέας και πρώην βραβευμένος bartender. Έχει δουλέψει πίσω από το μπαρ σε μια σειρά από βραβευμένους χώρους σε όλο το Λονδίνο, καθώς έχει παρουσιαστεί σε guest bartending σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κέρδισε αρκετούς διαγωνισμούς κοκτέιλ και έκτοτε έχει αναλάβει ως κριτής και πρόεδρος σε διάφορους διαγωνισμούς κοκτέιλ και βραβεία οινοπνευματωδών ποτών, όπως το International Spirit Challenge της Drinks International και το Tequila Masters.

Το 2013, ο Jesse ανέπτυξε το πρόγραμμα για το πρώτο «agavería» του Λονδίνου – ένα μπαρ που ειδικεύεται στα Agave Spirits – El Nivel. Την ίδια χρονιά, ο Jesse χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους bartender του Λονδίνου από την Huffington Post. Συχνά ζητείται η γνώμη του ως ειδικός στα αποστάγματα αγαύης, παίρνοντας του συνεντεύξεις ή προβάλλοντάς τον σε δημοσιεύματα όπως: Imbibe, Esquire, Shortlist, Spirits Business, Forbes και Drinks International. Το 2019, ο Jesse ήταν ένας από τους πρώτους που συμμετείχε στο WSET Level 3 στο Spirits και ήταν περήφανος συντελεστής στο πρόγραμμα σπουδών WSET για τα αποστάγματα αγαύης.

Ο Jesse είναι ο παγκόσμιος πρεσβευτής της Tequila Ocho. Έχοντας βοηθήσει να επεκταθεί το brand σε περισσότερες από 50 χώρες, μπορεί πλέον να πρωταγωνιστεί σε κορυφαία σεμινάρια γευσιγνωσίας και masterclasses αναφορικά με τη Τεκίλα και άλλα αποστάγματα αγαύης σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον είναι συγγραφέας δύο βιβλίων κοκτέιλ, Tequila Beyond Sunrise και From Dram to Manhattan, και συνεισφέρει τακτικά με άρθρα σε εμπορικές εκδόσεις. Ο Jesse είναι επίσης ιδρυτικό μέλος στο The Drinks Trust’s Drinks Community, καθώς και Agave Spirits επιμελητής στο Spirits Kiosk, ένα διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης οινοπνευματωδών προϊόντων χειροτεχνίας που απευθύνεται σε απαιτητικούς πότες.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες