ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Monica Berg

Η Monica Berg είναι πολυβραβευμένη bartender και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Στις συνεργασίες της συγκαταλέγονται τα λικέρ Muyu και η αλυσίδα λονδρέζικων bar Tayēr – το No2 στη λίστα με τα 50 καλύτερα bars στον κόσμο για το 2022 και βραβευμένο ως  το «Best International Cocktail Bar» στα Tales of The Cocktail’s Spirited Awards.  Επιπλέον, το 2017 έλαβε το βραβείο "Industry Improver" στα Nordic Bartender's Choice Awards και εμφανίστηκε στο Wallpaper* Graduate Directory 2018, ως ένα από τα πιο λαμπρά νέα και ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο. 

Απόλυτα αναγνωρίσιμη μεταξύ των συναδέλφων της, το 2019 απέσπασε τους τίτλους “International Bartender of The Year” στα Spirited Awards από τη διοργάνωση Tales of The Cocktail και  “Bartender’s Bartender” από το θεσμό των 50 καλύτερων bar στον κόσμο. Παράλληλα, έχει χαρακτηριστεί ως η επαγγελματίας με την πιο δυνατή επιρροή στο χώρο των bars για τις χρονιές 2020, 2021 και 2022 στο θεσμό Bar World 100  που διοργανώνεται από την Drinks International.  

Είναι συν-δημιουργός στη ΜΚΟ με όνομα P(OUR), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εργάζεται για την προώθηση της εκπαίδευσης της κοινότητας των εργαζομένων στα bars και για την υποστήριξη της περιφερειακής βιοποικιλότητας των τοπικών κοινοτήτων. 

Το ειδικό πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει με τίτλο BackOfHouse.Info, μια δωρεάν διαδικτυακή πηγή πληροφόρησης για μικρές επιχειρήσεις, έχει ως στόχο την παροχή ανώνυμης αξιολόγησης από τις ομάδες των επιχειρήσεων αυτών, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αναφέρουν πιθανά περιστατικά διακρίσεων, παρενοχλήσεων ή επικίνδυνων συμπεριφορών μεταξύ των ομάδων τους.  Το 2020 και 2022, το δίδυμο των Monica Berg και Alex Kratena, κέρδισαν το βραβείο για «Bar Innovators of The Year» του Class Magazine. Τέλος, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid19 έβγαλαν για πρώτη φορά στην αγορά τα ready to drink ποτά Tayēr, μια συλλογή από έτοιμα προς κατανάλωση cocktails που συνδυάζουν τις καλύτερες κλασικές και σύγχρονες γεύσεις.  

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2022
09 Νοεμβρίου, 2022
12:00 – 12:45

Athens Bar Show 2022
08 Νοεμβρίου, 2022
15:00 – 16:00