ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Nikos Zisis

Ο Νίκος Ζήσης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία 30+ χρόνια. Το ταξίδι του ξεκίνησε στο εστιατόριο της οικογένειάς του στην Πενσυλβάνια καθώς περνούσε από όλες τις θέσεις της επιχείρησης μέχρι που τελικά προσγειώθηκε μέσα σε ένα μπαρ, και αυτό ήταν. Κόλλησε. Το πάθος του για οτιδήποτε σχετίζεται με το μπαρ, έγινε απόλυτο.

Εργάστηκε σε μερικά από τα πιο πολυσύχναστα κοκτέιλ μπαρ της Αθήνας από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, ενώ είχε επίσης την ευκαιρία να εκπαιδεύσει δεκάδες αξιόλογους μπάρμαν ως ένας από τους πρώτους εκπαιδευτές στο Bar Academy Athens.

Η αγάπη του για οτιδήποτε αγαύη όμως, τον οδήγησε στο άνοιγμα του πρώτου Tequila & Mezcal κοκτέιλ μπαρ στην Ελλάδα, με τον καλό του φίλο Φώντα και την πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου, το Dos Agaves.

Στο Dos Agaves, το ελληνικό κοινό μυήθηκε στα αποστάγματα αγαύης με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που γνώριζε μέχρι τότε. Συνδυάζοντας φιλοξενία, δημιουργικά κοκτέιλ, εκπαίδευση και κυρίως διασκέδαση, το Dos Agaves έγινε γρήγορα αγαπημένος προορισμός.

Πλέον, ο Νίκος ζει στο Μαϊάμι ενώ συνεχίζει να διαδίδει την αγάπη του για τα αποστάγματα αγαύης. Το ταξίδι συνεχίζεται..

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες
Athens Bar Show 2022
09 Νοεμβρίου, 2022
18:20 – 19:20