ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Simone Caporale

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους bartenders του κόσμου, ο Simone Caporale είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για το ξεχωριστό προσωπικό του στυλ, την εξυπηρέτηση και την καινοτομία του, που περιλαμβάνει προσοχή στη λεπτομέρεια, creative παρουσίαση και εξαιρετική φιλοξενία.

Ο Simone έγινε διάσημος κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων του στο Artesian στο The Langham του Λονδίνου, όπου του πιστώνεται η “επανεφεύρεση” της εμπειρίας του bar πέντε αστέρων ξενοδοχείων για να κερδίσει τον τίτλο World’s Best Bar τέσσερα χρόνια συνεχόμενα (2012 έως 2015). Ο Simone συνεργάστηκε με τον Alex Kratena για να οδηγήσει τον Artesian σε νέα ύψη διεθνούς φήμης με μια μοναδική, παιχνιδιάρικη προσέγγιση στα cocktail υψηλότερης ποιότητας. 

Το 2014, η Simone συνεργάστηκε με chef σεφ Jamie Oliver για να ξεκινήσει το DrinksTube και συνεργάστηκε με leading brands όπως η Birra Peroni, Martini και Disaronno. Τα πρόσφατα projects του περιλαμβάνουν το P(OUR) Symposium, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό με επίκεντρο την εκπαίδευση ανερχόμενων συναδέλφων στη βιομηχανία ποτών. Η δημιουργία του Muyu, μιας σειράς μοντέρνων λικέρ με τους Alex Kratena και Monica Berg. καθώς και το επερχόμενο λανσάρισμα του Sips (#3 World’s 50 Best Bar 2022) στη Βαρκελώνη, ενός νέου χώρου σε συνεργασία με τον Marc Alvarez.

Έχοντας πολλές διακρίσεις, ο Simone ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο συνεργαζόμενος με έργα και συνεργάτες υψηλού προφίλ για να προσφέρει γνώση και τεχνογνωσία για να αναβαθμίσει την εμπειρία κατανάλωσης cocktail.

Το 2021, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Luca Missaglia για να ξεκινήσει το Cocktail Concierge, ένα πρακτορείο δημιουργίας εμπορικών σημάτων οινοπνευματωδών ποτών που συνεργάζεται με το Amaro Santoni για την ανάπτυξη και την επέκταση.

Ατζέντα ομιλητή

Έκθεση
Ημέρα / Ώρα
Πληροφορίες