ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Alexandrion Wines & Spirits

Η Alexandrion Wines & Spirits, μέλος του Ομίλου Alexandrion, εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά με την εισαγωγή, διανομή και προώθηση αλκοολούχων ποτών & κρασιών σε όλη την επικράτεια. Η εταιρεία έχει την αποκλειστική εκπροσώπηση 20 διεθνών οίκων και συνολικά 48 brands και 13 κατηγοριών.

O Όμιλος Alexandrion με διεθνή παρουσία σε 50+ χώρες, αποτελεί συνδυασμό ιστορίας, παράδοσης και εμπειρίας από το 1789. Ως παραγωγός οινοπνευματωδών ποτών & κρασιών, κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα αποστακτήρια στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και οινοπαραγωγικές εγκαταστάσεις στη Ρουμανία. Ο Όμιλος διατηρεί γραφεία και εγκαταστάσεις σε Ρουμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Βραζιλία, Βουλγαρία Αγγλία και Ελλάδα.

Στα άμεσα πλάνα του Ομίλου είναι η ολοκλήρωση δύο νέων υπερσύγχρονων αποστακτηρίων στην Καβάλα (Ελλάδα) και στη Νέα Υόρκη (ΗΠΑ). Παράλληλα ο Όμιλος δημιουργεί τα Alexandrion Experience stores, πολυχώροι που συνδυάζουν λιανική και εστίαση με σκοπό να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ποικιλία υψηλής ποιότητας ποτών και κρασιών στον καταναλωτή.

Κορωνίδα των προϊόντων της Alexandrion Wines & Spirits είναι το Alexandrion. Ιστορικό ποτό με βάση μοναδικό συνδυασμό από παλαιωμένο απόσταγμα οίνου και φυτικά εκχυλίσματα.

Στο portfolio της ξεχωρίζουν επίσης διεθνή προϊόντα που αποκλειστικά εκπροσωπεί, όπως: το ρούμι Equiano, το τζιν Brockman’s, η τεκίλα Lunazul, καθώς και το ελληνικό KLEOS Mastiha Spirit.

Καλεσμένος στο stand: Ο Ian Burrell, Global Rum Ambassador, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του Equiano Rum για να εξερευνήσετε το πρώτο blended ρούμι από Αφρική και Καραϊβική!

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 549, Αγία Παρασκευή, 153 43, Αθήνα

Τηλ: +30 21 6002 5880 

e-mail: info@gr.alexandrion.com