ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Alexandrion Wines & Spirits

Η Alexandrion Wines & Spirits, μέλος του Ομίλου Alexandrion, εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά αναλαμβάνοντας την εισαγωγή, διανομή και προώθηση αλκοολούχων ποτών & κρασιών σε όλη την επικράτεια. Η εταιρεία ξεκινά με την αποκλειστική εκπροσώπηση 23 διεθνών οίκων και συνολικά 54 brands και 18 κατηγοριών.

O Όμιλος Alexandrion - με θυγατρικές σε Ρουμανία, Κύπρο, Βραζιλία, ΗΠΑ και τώρα στην Ελλάδα - αποτελεί συνδυασμό ιστορίας, παράδοσης και εμπειρίας που χρονολογείται από το 1789. Διαθέτει πολυβραβευμένα προϊόντα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ οι παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου θεωρούνται από τις πιο σύγχρονες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Κορωνίδα των προϊόντων της Alexandrion Wines & Spirits είναι το Alexandrion. Ιστορικό ποτό με βάση μοναδικό συνδυασμό από παλαιωμένο απόσταγμα οίνου και φυτικά εκχυλίσματα.

Στο portfolio της ξεχωρίζουν επίσης διεθνή προϊόντα που αποκλειστικά εκπροσωπεί, όπως: η Chopin Vodka, τα λικέρ De Kuyper, Acqua Bianca, καθώς και το ελληνικό KLEOS Mastiha Spirit, το ρούμι Equiano, το τζιν Brockman’s και τα Lyre’s Non Alcoholic Spirits.

·  Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας:
τηλ: 21 6002 5880 email: info@gr.alexandrion.com


·  Website:https://www.alexandrionwinesandspirits.gr/

·  Facebook:https://www.facebook.com/Alexandrionwinesandspirits

·  Instagram:https://www.instagram.com/alexandrion_wines_and_spirits/