Το Athens Bar Show είναι μία έκθεση-show που αφορά τους bartenders, ιδιοκτήτες μπαρ, επαγγελματίες του χώρου και όλους όσοι λατρεύουν τα cocktails.

 

ABS P.U.B. - Premium & Ultra premium Brands & Business Lounge
 

Για 2η χρονιά,  παρουσιάζουμε το "ABS P.U.B." - Premium & Ultra premium Brands & Business Lounge! Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά σε premium και ultra premium προϊόντα. 

Το "ABS P.U.B." αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό experience, με περιορισμένη είσοδο, μόνο για πραγματικούς “γνώστες” premium  προϊόντων.

Σε ένα ατμοσφαιρικό, luxurious και comforting περιβάλλον, ο επισκέπτης θα μπορεί να έχει ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με μύστες και δημιουργούς των premium προϊόντων τα οποία θα φιλοξενούνται. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να τους θέτει ερωτήσεις, να συζητά με άνεση και χωρίς περισπασμούς και, φυσικά, να δοκιμάζει τα ξεχωριστά αποστάγματα, σε συνδυασμό με food pairings..

 

Tomas Estes’ Agave Embassy

 

Το Athens Bar Show σας προσκαλεί στο “Tomas Estes' Agave Embassy”, έναν αφιερωμένο χώρο, που τιμά τη μνήμη και την κληρονομιά του Tomas Estes, ενός από τους πιο μεγαλύτερους υποστηρικτές της ελληνικής bar κοινότητας και των αποσταγμάτων αγαύης. Ο Tomas Estes αγάπησε βαθιά την Ελλάδα και το Athens Bar Show και μας έμαθε να εκτιμάμε και να απολαμβάνουμε την τεκίλα, το μεσκάλ και τα άλλα ποτά που προέρχονται από την αγαύη.

Στο Tomas Estes' Agave Embassy θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε περισσότερα γι’ αυτήν τη μοναδική και πολυποίκιλη κατηγορία ποτών, να δοκιμάσετε διάφορες ετικέτες και να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, σεμινάρια και γευσιγνωσίες από ειδικούς. Η είσοδος στο Tomas Estes' Agave Embassy είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες του Athens Bar Show.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή και το έργο του Tomas Estes, ενός αξέχαστου φίλου και μέντορα για όλους μας!