ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Amazzoni Gin By Trinity Wines

Trinity Wines 

Η Trinity Wines αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες εισαγωγής και διακίνησης κρασιών και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα από τα πιο ενημερωμένα portfolio της αγοράς που δομείται από έναν συνδυασμό μεγάλων διεθνών brands, εξεζητημένων fine wines, αναγνωρισμένων Ελλήνων αλλά και ξένων παραγωγών, καθώς και από μία ultra-premium συλλογή ποτών. Η πολυεπίπεδη στρατηγική της εταιρείας επικεντρώνεται στο να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς με αξιοπιστία,  συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και εξατομικευμένη συμβουλευτική προς τους συνεργάτες της.  

AMAZZONI GIN 

To Amazzoni Gin είναι το πρώτο craft gin της Βραζιλίας. Φτιάχνεται με 5 διαφορετικά βοτανικά στοιχεία (botanicals)  του Αμαζονίου, που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στην δημιουργία gin. Δημιουργήθηκε το 2015 στο Rio de Janeiro από δύο φίλους, τον Arturo  Isola και τον Alexandre Mazza και με την υπογραφή του Master Mixologist Tato Giovannoni,  στην συνταγή.

Μαζί μετέτρεψαν μια φάρμα καλλιέργειας καφεόδεντρων του 17ου αιώνα στο πρώτο αποστακτήριο Gin της Βραζιλίας, και από τότε το Amazzοni έχει αποσπάσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι το πρώτο σε ζήτηση craft gin στην Βραζιλία. 

Το Amazzoni έχει κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Στηρίζει ενεργά με ποσοστά των εσόδων του την φυλή Huni Kuin, ιθαγενείς του  δάσους του Αμαζονίου. Ταυτόχρονα έχουν δημιουργήσει ένα κοινωνικό πρόγραμμα στήριξης για την γειτονική κοινότητα, δίνοντας τεχνογνωσία και απασχολώντας ντόπιες γυναίκες για τις εργασίες του αποστακτηρίου. 

Τέλος, συνεργάζονται αποκλειστικά με μικρές, sustainable certified αγροτικές μονάδες και η παραγωγή του Amazzoni Gin ακολουθεί επίσης τις αρχές της αειφόρας και έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα (zero waste).

Ανακαλύψτε τόσο το Amazzoni Gin όσο και την premium εκδοχή του, το Amazzoni Gin Rio Negro.

Εισάγεται και διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Trinity Wines SA. info@trinitywines.gr, +30 2299040630

 

ABS 2022Guest στο Stand: Nani Oliveira, Brand Ambassador of Amazzoni