ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Axia


Το AXIA δημιουργήθηκε από την επιθυμία για καινοτομία. Ισορροπεί μεταξύ τέχνης και επιστήμης, ακρίβειας και έμπνευσης, εμπειρίας και πειραματισμού. Μας παρακινεί αλλά  και μας εμπνέει να προχωρήσουμε περισσότερο, να ξεπεράσουμε τα δημιουργικά όρια και να αλλάξουμε τις αντιλήψεις των ανθρώπων για το τι είναι εφικτό. Τιμούμε  και υποστηρίζουμε όσους καινοτομούν, γιατί αυτοί φέρνουν την πρόοδο.

Το AXIA είναι ένα extra dry απόσταγμα, κρυστάλλινο, ασυνήθιστα πολύπλοκο και διαφορετικό. Αποθεώνει ένα gin and tonic και λειτουργεί εξαιρετικά σε κοκτέιλ δίνοντάς τους ένα μοναδικό χαρακτήρα. Οι γήινες νότες πεύκου, κέδρου και κυπαρισσιού ισορροπούν εξαιρετικά με εκείνες από περγαμόντο, τριαντάφυλλο και εσπεριδοειδή.
·       Υψηλότερο ABV για μεγαλύτερη ένταση γεύσης
·       Χωρίς πρόσθετα αρωματικά
·       Ένα από τα λευκά αποστάγματα με τις χαμηλότερες θερμίδες
·       Η μακράς διάρκειας εκχύλιση, η δεκάωρη απόσταξη, η ανάπαυση για εβδομάδες σε ανοξείδωτες δεξαμενές.  Αυτή η  ξηρότητα και αιχμηρότητα το κάνουν να λειτουργεί  μοναδικά σε κοκτέιλ.
·      
 Μια εντυπωσιακή φιάλη. Μια ετικέτα σχεδιασμένη από  τη διεθνούς φήμης εικαστικό Zoe Keller. Το ανάγλυφο φίδι, φόρος τιμής στη χρήση της ρητίνης ως αντίδοτο στο τσίμπημα του φιδιού.
Πρωτοποριακό. Μοναδικό στην κατηγορία του. Ανοίγει νέους ορίζοντες στην κατηγορία των λευκών αποσταγμάτων.

Avandel LTD (d.b.a.) Axia Spirit
Basement, 7 Strathmore Gardens,
London, England, W8 4RZ
info@axiaspirit.com

US:  info@axiaspirit.com; 
Direct to consumer at: www.axiaspirit.com