ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Bacardi Greece & Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Τα αποστάγματα μας δημιουργούνται με μεγάλη υπερηφάνεια και μακρά παράδοση. Και, ως οικογενειακή εταιρεία 7ης γενιάς, η επιχείρησή μας ήταν πάντα κάτι περισσότερο από αποστάγματα ή μπουκάλια.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, είμαστε υπερήφανοι που ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά. 

Η συνάντηση με την οικογένεια και με φίλους δεν είναι ασήμαντη, είναι απαραίτητη για την ευημερία μας και παίζει ζωτικό ρόλο σε μια καλή και ισορροπημένη ζωή. Δημιουργούμε τα εξαιρετικά απoστάγματα μας ως κεντρικό στοιχείο αυτών των πραγματικών στιγμών.

Το πάθος μας για τη δημιουργία των καλύτερων αποσταγμάτων και η αποφασιστικότητά μας να διαταράξουμε τη βιομηχανία, μας οδήγησαν σε ένα καταπληκτικό ταξίδι.

Είμαστε πολλά περισσότερο από ένα ρούμι. Σήμερα, έχουμε ένα χαρτοφυλάκιο παγκόσμιας κλάσης με περισσότερες από 200 μάρκες και ετικέτες, όπως το ρούμι BACARDÍ®, η βότκα GREY GOOSE®, το gin BOMBAY SAPPHIRE®, τα βερμούτ και αφρώδη κρασιά MARTINI®, το ουίσκι DEWAR’S® και η τεκίλα PATRÓN®.

Κάθε μάρκα έχει μια μοναδική προσωπικότητα και ζωντανεύει μέσω  μάρκετινγκ, μοναδικών εμπειριών και φυσικά μέσω την υπέροχης γεύση της.

Bacardi Greece (Αθηναϊκή Ζυθοποιία), Λεωφόρος Κηφισού 102, 12241, Αιγάλεω, 210 5384911