ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Boutzounis Wines & Spirits

Το 2022 γιορτάζουμε την 46η επέτειό μας. Κύριο χαρακτηριστικό μας οι μακροχρόνιες αποκλειστικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και οι αντιπροσωπείες επώνυμων και βραβευμένων προϊόντων από όλο τον κόσμο. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις, η εταιρεία ανανεώνει και συμπληρώνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Με σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες και δέσμευση την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια , η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την ανοδική της πορεία και εξέλιξη.

Στο ABS θα απολαύσετε 3 μοναδικά προϊόντα.


Nordes Gin

To Nordes είναι το μοναδικό ισπανικό τζιν που επιλέχθηκε στην κορυφαία κατάταξη των 100 οινοπνευματωδών των wine enthusiast. Η κατάταξη επισημαίνει την αρωματική και ισορροπημένη του γεύση. Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο φρέσκο αρωματικό τζιν με κομψές νότες λευκών φρούτων, που συνυπάρχουν αρμονικά με βαλσαμικές νότες μέντας, ευκάλυπτου, συνοδευόμενες από μια λεπτή νύξη αρκεύθου.

Brilla Rose Prosecco

Brilla! είναι το trend της ιταλικής Dolce Vita. Κάθε φορά που ανοίγετε ένα μπουκάλι Brilla προβάλλεται η μαγεία της Ιταλίας. Το μπουκάλι Brilla είναι το αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού που υπερβαίνει ένα απλό μπουκάλι Prosecco. Χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και αντισυμβατικές μορφές.

Casarito Moscato d’Asti

Casarito! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το υπέροχο κρασί; Ένα καταπληκτικό ημιαφρώδες κρασί που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! Απολαυστικό και αρωματικό, θα σας συντροφεύει σε κάθε στιγμή. Ιδανικό ως απεριτίφ, για να ξεκινήσετε το γεύμα σας ή να το συνδυάσετε με ελαφριά γλυκά.

 

Facebook: https://www.facebook.com/casaritogreece

Instagram: https://www.instagram.com/casaritogreece/

 

Διεύθυνση: Λ.Τραπεζούντος 53, 14565, Αγιος Στέφανος
Εmail: info@boutzounis.gr
Τηλ: 210 490 3085