ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Boutzounis Wines & Spirits

Κύριο χαρακτηριστικό μας οι μακροχρόνιες αποκλειστικές συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού και οι αντιπροσωπείες επώνυμων και βραβευμένων προϊόντων από όλο τον κόσμο. Παρακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις, η εταιρεία ανανεώνει και συμπληρώνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Με σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες και δέσμευση την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά και με συνέπεια την ανοδική της πορεία και εξέλιξη. Στο ABS θα απολαύσετε μοναδικά προϊόντα. 

Το Nordes Gin το μοναδικό ισπανικό τζιν που επιλέχθηκε στην κορυφαία κατάταξη των 100 οινοπνευματωδών των wine enthusiast. Η κατάταξη επισημαίνει την αρωματική και ισορροπημένη του γεύση. Ένα εξαιρετικά ισορροπημένο φρέσκο αρωματικό τζιν με κομψές νότες 11 βοτανικών στοιχείων. 

Brilla Prosecco είναι το trend της ιταλικής Dolce Vita. Κάθε φορά που ανοίγετε ένα μπουκάλι Brilla προβάλλεται η μαγεία της Ιταλίας. Το μπουκάλι Brilla είναι το αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού που υπερβαίνει ένα απλό μπουκάλι Prosecco. 

Casarito Moscato d’Asti κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το υπέροχο κρασί. Ένα καταπληκτικό ημιαφρώδες κρασί που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ! Απολαυστικό και αρωματικό, θα σας συντροφεύει σε κάθε στιγμή! 

Gemma di Luna Prosecco & Gemma di Luna Moscato.  Italian Luxury Collection, μια επιλογή κρασιών σχολαστικά κατασκευασμένα για να αναδείξουν τις πιο αγαπημένες ποικιλίες της Ιταλίας. Από το συνηθισμένο στο εξαιρετικό, έτοιμα να μετατρέψουν τις καθημερινές εμπειρίες σε στιγμές πολυτέλειας.