Η Concepts AE είναι εμπορική εταιρία εισαγωγών και εξαγωγών που ιδρύθηκε το 2001 από ανώτερα στελέχη πολυεθνικών εταιριών με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη premium προϊόντων στην κατηγορία των αλκοολούχων (και μη) ποτών.

Η Concepts έχει ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές και στους πελάτες της νέα και συναρπαστικά προϊόντα, καθώς και διεθνή brands με μεγάλη ιστορία.

Αναπόσπαστο κομμάτι της Concepts είναι η δημιουργία νέων προϊόντων και κατηγοριών με Μεσογειακή ταυτότητα όπως το Skinos Mastiha Spirit και το Mastiqua. O Skinos είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες. Το Mastiqua, το ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο, είναι καινοτόμο προϊόν στην κατηγορία value added waters και αποτελεί μια μοναδική πρόταση ευεξίας και τόνωσης, χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες της μαστίχας.

Πιο πρόσφατη προσθήκη στο portfolio της το Otto’s Athens Vermouth, υψηλής ποιότητας κρασί, αρωματισμένο με μυρωδάτα ροδοπέταλα, Αρτεμισία, εσπεριδοειδή, φύλλα ελιάς και βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική φύση, χαρίζοντας ένα υπέροχο, ευχάριστο και μεστό σε γεύση Βερμούτ που εμπνέεται και αναδεικνύει Ελλάδα.

Σε μικρό χρονικό διάστημα η Concepts έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων σε όλα τα κανάλια διανομής καθώς και να έχει την αποκλειστική εισαγωγή διεθνών οίκων προϊόντων όπως Illva Saronno (Disaronno, Tia Maria,ZUCCA), Fratelli Branca (Fernet Branca, Carpano), Budvar (Budweiser), Underrberg (Underberg, Pitu), Beica (Ron Barceló), Quintessential Brands (Greenall’s, Bloom), Whyte & Mackay (Isle of Jura, Dalmore).


Email: info@concepts.gr

Δεύθυνση: Μεσολογγίου 16, 18545, Πειραιάς

T: 210 41 000 11ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

STIRRING UP THE FUTURE OF BARTENDING!