ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Δυναμική ΑΕ

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ, έχοντας αναπτύξει την αποκλειστική αντιπροσώπευση ελληνικών και ξένων οίκων και συγχρόνως εγκαταστήσει τα πιο σύγχρονα συστήματα, προγράμματα και τεχνικό εξοπλισμό είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις ανάγκες, όλων των καναλιών πώλησης, Supermarket, Χονδρεμπορίου, Ho.Re.Ca, και κάθε επαγγελματία του κλάδου.

Η εταιρεία εδρεύει σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 9.000τμ, ενώ διαθέτει ξεχωριστό χώρο συντήρησης κρασιού 1.500τμ και ιδιωτικό στόλο. Χειρίζεται πάνω από 8.000 κωδικούς και με την παρουσία εκπροσώπησης σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα και τις στέρεες συνεργασίες σχεδόν με όλες τις εταιρίες χονδρεμπορίου της χώρας, επιτυγχάνει πανεθνική κάλυψη.

Επανδρωμένη από εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο του κρασιού και του ποτού, είναι έτοιμη να προσφέρει συμβουλευτικές παροχές, εκπαίδευση, γευσιγνωσίες, winelists και πρωτότυπες συνταγές cocktails, στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα.

BRANDS ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

THOMAS HENRY SOFT DRINKS, ROKU GIN, SIPSMITH, THE LOST EXPLORER MEZCAL, CAZCABEL TEQUILA, GRAN CENTENARIO TEQUILA, ZUBROWKA VODKA, LAPHROAIG, BOWMORE, AUCHENTOSAN, GLEN GARIOCH, COURVOISIER, MANIFESTO AGED TSIPOURO, LARIOS GINS, COCKSPUR RUM, HOLY GINGER, FOUNTOULAKIS ESTATE.

Διεύθυνση: Οδός Ιωνίας 125, Αχαρνές, Τ.Κ. 13671

Τηλ.: +30 211 880 2000

Email: info@dynamiki-sa.gr