ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Ελληνικές Διανομές ΑΕ

Οι Ελληνικές Διανομές Α.Ε. ιδρύθηκαν το Σεπτέμβριο του 2000 ως θυγατρική των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε αεροδρόμια και λιμάνια σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο χονδρικής πώλησης πλοίων και αφορολόγητων αγαθών από το 2005, στην εμπορία ποτών και κρασιών στην εγχώρια αγορά από το 2012 και καταστήματα επι των πλοίων ακτοπλοΐας, Αδριατικής και κρουαζιερόπλοια από το 2013.

Αναλυτικότερα, προμηθεύει και διανέμει προϊόντα παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα σε κρουαζιερόπλοια, πορθμεία, φορτηγά πλοία, χειριστές πλοίων, στρατό, πρεσβείες, εγχώρια αγορά και τελικά σημεία πώλησης κλπ.

Διαθέτει ευρεία κάλυψη διανομής σε όλη την Ελλάδα, περισσότερους από 500 ενεργούς λογαριασμούς πελατών, εγχώριο αλκοολούχο ποτό και κρασί, εθνικό δίκτυο πελατών, που διανέμουν περαιτέρω αποκλειστικές μάρκες μας στα σημεία πώλησης (όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλαμπ, μπαρ κ.λπ. 20 καταστήματα σε πλοία).

Είναι η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα, εστιάζοντας τις δραστηριότητές της στην εμπορία παγκοσμίου καπνού, κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών, αρωμάτων και καλλυντικών, σοκολατοειδή, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, αξεσουάρ κλπ. Επιπλέον, είναι ο αποκλειστικός διανομέας της PHILIP MORRIS όσον αφορά αφορολόγητες πωλήσεις σε πλοία και για την εσωτερική αγορά στις BOTTEGA SPA, ROBERTO CAVALLI SPIRITS & WINES, UPPERHAND, ΜΙJENTA, SIX SAINTS, RUM & CANE, LOST DISTILERRY, BODVAR, SCOTTISH BIRD στην Ελλάδα.

Οι Ελληνικές Διανομές Α.Ε. συνεργάζονται με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, πιστοποιώντας την υψηλή ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων που εμπορεύονται.

Τα γραφεία λειτουργία της βρίσκονται στον Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, όπου στεγάζει τα γραφεία και τους χώρους αποθήκευσης υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει ένα καλά διορισμένο διοικητικό και οργανωτικό κέντρο, το οποίο παρέχει αποτελεσματική προμήθεια και διανομή μεγάλου φάσματος προϊόντων.

Η τεχνογνωσία της εταιρίας και το αποτελεσματικό δίκτυο διανομής εγγυάται στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας με 24ωρη υπηρεσία διανομής (7 ημέρες εβδομαδιαίως και αργίες).

Tηλ.: 210 463 2018

Email : ordershd@DUTYFREESHOPS.GR