ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

O/purist


Το O/PURIST είναι το project 10 Bartender που είχαν το όραμα να επαναπροσδιορίσουν την κατηγορία του τσίπουρου. Δημιούργησαν το O/PURIST, (αναγραμματισμός της λέξης  TSIPOURΟ)  ένα σύγχρονο απόσταγμα για το bar που παράλληλα κρατά τη σύνδεσή του με την παράδοση και την αυθεντικότητα. 
Το O/PURIST είναι διπλής απόσταξης. Κατά την πρώτη απόσταξη, στέμφυλα σταφυλής από 3 εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες Ugni blanc, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, αποστάζονται ξεχωριστά, σε χάλκινους άμβυκες πολλαπλής επαναπόσταξης, με αργό ρυθμό για 10 ώρες. Στη συνέχεια, ωριμάζουν για 4 μήνες. Αφού ωριμάσουν, δημιουργείται ένα ξεχωριστό blend από τη Master Distiller, το οποίο αποστάζεται για δεύτερη φορά παρουσία εγχώριων βοτάνων,  φρούτων και μπαχαρικών, σε έναν παραδοσιακό, χάλκινο άμβυκα.  Το αποτέλεσμα είναι ένα καινοτόμο απόσταγμα με πολυπλοκότητα και βοτανικό χαρακτήρα ιδανικό να το πίνεις σκέτο ενώ αναδεικνύεται και μέσα σε cocktail.
To Ο/purist παράγει μέρος της ενέργειας που καταναλώνει, περιορίζοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.  Επιπλέον υποστηρίζει τη δράση αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας, Metron- Ariston making responsibility a trend, που δρα προς όφελος του Localisation, του Discerning Drinking και του Bartending Community. Η ομάδα του O/purist: Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Κώστας Ιγνατιάδης, Δημήτρης Κιάκος, Άρης Μακρής, Μάρφη Μπαλή, Γιάννης Πέτρος Πετρής, Θάνος Προυναρούς, Θοδωρής Πύριλλος, Νίκος Ταχμάζης, Χρήστος Χουσέας.

Ο/PURIST  Διπλής απόσταξης, 42 % Alc.Vol
Διανομή για την Ελλάδα: Tsaknakis Bros 
 
Ο/PURIST Tsipouro
info@o-purist.com 
210 6241360Διεύθυνση: Ανδρέα Μεταξά 6,145 64 Κηφισιά, Αθήνα

Τ: 210 6241360

Ε: info@o-purist.gr