ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

O/PURIST

Ως αναγραμματισμός της λέξης τσίπουρο, το O/PURIST δηλώνει εξαρχής τον χαρακτήρα του: είναι η σύγχρονη εκδοχή του αγαπημένου παραδοσιακού αποστάγματος. 

Ένα καινοτόμο spirit, the evolution of tsipouro, πρωτοποριακό, αποτέλεσμα του οράματος 10 διακεκριμένων Ελλήνων bartenders,  να δημιουργήσουν ένα μοναδικό απόσταγμα για την εγχώρια αλλά και τη διεθνή bar σκηνή. 

Επαναπροσδιορίζοντας την κατηγορία του τσίπουρου, το O/PURIST είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα, η εξέλιξη του τσίπουρου, που στόχο έχει να αποτελέσει την αφετηρία και την αφορμή για τη δημιουργία εξαιρετικών cocktails, χωρίς να χάνει τη σύνδεσή του με την παράδοση και την αυθεντικότητα.

Το O/PURIST καινοτόμησε στην διαδικασία της απόσταξης, καθώς μετά την παραδοσιακή απόσταξη του τσίπουρου, μια επιπλέον απόσταξη σε χάλκινο άμβυκα ποτοποιίας με ελληνικά βοτανικά και μπαχαρικά παράγει ένα μοναδικό spirit για το bar, με πολύπλοκο χαρακτήρα που αναδεικνύεται μέσα σε cocktail αλλά απολαμβάνεται και σκέτο.

To O/PURIST είναι ένα απόσταγμα που συνδυάζει ανώτερη ποιότητα, δεξιοτεχνία και κληρονομιά. Παράλληλα, συνδέεται στενά με τις ελληνικές τοπικές κοινωνίες. Το έμβλημά μας είναι το κέντημα, μια άρρητη σύνδεση με το παρελθόν, με την παράδοση, σύμβολο της δημιουργικότητας και του handcrafted χαρακτήρα του.

Ένα εκ φύσεως sustainable spirit, αφού παράγεται από απόσταξη των στεμφύλων σταφυλής, που ταυτόχρονα περιορίζει το ενεργειακό του αποτύπωμα, παράγοντας μέρος της ενέργειας που καταναλώνει. Επιπλέον υποστηρίζει τη δράση αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας, Metron- Ariston making responsibility a trend, που δρα προς όφελος του Localisation, του Discerning Drinking και του Bartending Community.

Η ομάδα του O/purist: Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Κώστας Ιγνατιάδης, Δημήτρης Κιάκος, Άρης Μακρής, Μάρφη Μπαλή, Γιάννης Πέτρος Πετρής, Θάνος Προυναρούς, Θοδωρής Πύριλλος, Νίκος Ταχμάζης, Χρήστος Χουσέας.

Ο/PURIST  Διπλής απόσταξης, 42 % Alc.Vol

Διεύθυνση: Ανδρέα Μεταξά 6,145 64 Κηφισιά, Αθήνα

Τηλ.: +302 106 24 1360

Εmail: info@o-purist.gr