ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Pernod Ricard Hellas

O όμιλος Pernod Ricard είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος παγκοσμίως στην κατηγορία των αλκοολούχων ποτών και του οίνου, με ένα από τα πληρέστερα portfolio στον κλάδο: 240 premium brands που διανέμονται σε πάνω από 160 χώρες.

Στην Ελλάδα η Pernod Ricard, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά ποτού με προϊόντα ηγέτες στην κατηγορία τους, όπως το Chivas Regal, η Absolut, το Jameson Irish Whiskey, το κουβανέζικο ρούμι Havana Club και διεθνή προϊόντα όπως Ballantine’s, Beefeater, Olmeca και Malibu, μέσω της θυγατρικής Pernod Ricard Hellas, μιας από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες αλκοολούχων ποτών στη χώρα μας. Σημαντικό απόκτημα της Pernod Ricard που εδραιώνει τη θέση του ομίλου στην ελληνική αγορά, είναι επίσης το ΟΥΖΟ ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, με μια σύγχρονη και πιστοποιημένη με ΙSO παραγωγική μονάδα.

Προτεραιότητα της Pernod Ricard είναι η διαρκής ανάπτυξη της σειράς των προϊόντων της μέσα από την υιοθέτηση καινοτόμων τρόπων προώθησης, που σέβονται τον καταναλωτή και τις ανάγκες του και παράλληλα ικανοποιούν την επιθυμία του για ποιότητα.


Pernod Ricard Hellas
Λεωφόρος Ανθούσας
15351 Παλλήνη - Αττική – Ελλάδα
T: + 30 210 6601 400 - T: + 30 210 6601 401

prhellas@pernod-ricard.com