ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Pernod Ricard Hellas

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard, της 2ης μεγαλύτερης εταιρίας στον τομέα των οινοπνευματωδών ποτών και κρασιού παγκοσμίως, βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 1990, ακολουθώντας το όραμα της που συνίσταται στο να φέρνει κοντά τους ανθρώπους δημιουργώντας ευχάριστες στιγμές.

Το ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει παγκοσμίως κορυφαίες μάρκες, όπως Chivas Regal Scotch Whisky, Absolut Vodka, Jameson Irish Whisky, Havana Club Cuban Rum, Beefeater London Dry Gin, Olmeca Tequila, καθώς και τις ultra-premium μάρκες Perrier-Jouёt Belle Epoque, Absolut Elyx, The Glenlivet Malt Whisky, Monkey 47, Malfy, Italicus, Royal Salute και Martell Cognac.

Μεγάλης σημασίας για το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας, έχουν τα αμιγώς ελληνικά προϊόντα που παράγονται στην παραγωγική μονάδα της στην Μυτιλήνη. Αυτά είναι το Ούζο ΜΙΝΙ, καθώς και τα λικέρ Eoliki και Roots.

Προτεραιότητα της Pernod Ricard Hellas είναι η συνεχής ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της, μέσω καινοτόμων ενεργειών marketing, που σέβονται τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, πληρώντας πάντοτε τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.

Η Pernod Ricard Hellas ακολουθεί τις παγκόσμιες αρχές και δεσμεύσεις του Ομίλου στον οποίο ανήκει, πραγματοποιώντας πολυάριθμες δράσεις κοινωνικής ευθύνης και βιωσιμότητας, όπως το έργο «My Beach Our Planet».

 

Pernod Ricard Hellas
Λεωφόρος Ανθούσας
15351 Παλλήνη - Αττική – Ελλάδα
T: + 30 210 6601 400 - T: + 30 210 6601 401
prhellas@pernod-ricard.com