ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

The Sky Spirits Company


Aπό το 2012 ξεκινήσαμε με ένα μοναδικό στόχο, να φέρουμε στην Ελλάδα τα πιο ιδιαίτερα και γευστικά αποστάγματα από όλο τον κόσμο... Το όραμα μας είναι να καινοτομούμε συνεχώς και να θέτουμε υψηλά standards, μέσω των οποίων συμβάλουμε στην διαρκή  ανάπτυξη των συνεργατών μας. Έτσι, είμαστε η πρώτη εταιρεία η οποία δημιούργησε  showroom και lab, στο οποίο  διοργανώνονται εκπαιδεύσεις  και tastings.
Flor de Caña
Βιώσιμο και φυσικό, το Flor de Caña είναι κάτι περισσότερο από ένα ρούμι από την Νικαράγουα.
130 χρόνια με ένα ολιστικό μοντέλο βιωσιμότητας που δίνει προτεραιότητα στους υπαλλήλους, το περιβάλλον και την κοινότητα! Είναι Fair Trade Certified και η απόσταξη του γίνεται μέσω 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
MONIN Paragon
Νέα γενιά Cordials, με σπάνιες και τολμηρές νέες γεύσεις. Μία ολοκληρωμένη σειρά από επιλεγμένα πιπέρια με διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης.
Don Papa Rum
Η ιστορία του Don Papa Rum ξεκινάει στους πρόποδες του ενεργού ηφαιστείου Mt. Kanlaon, όπου τα ζαχαροκάλαμα αλέθονται για να δημιουργήσουν μία γλυκιά, πλούσια μελάσα. Οι Φιλιππίνες είναι ιστορικά ένας από τους δέκα κορυφαίους παραγωγούς ζαχαροκάλαμου στον κόσμο! Το νησί Negros, ή Sugarlandia, όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι  παράγει πάνω από το ήμισυ της συνολικής παραγωγής ζάχαρης της χώρας. Το “Don Papa” είναι ένας φόρος τιμής στον Papa Isio, τον πραγματικό και χαρισματικό ηγέτη του Negros, ο οποίος στη δεκαετία του 1890 βοήθησε το νησί και κέρδισε την ανεξαρτησία του νησιού από τους Ισπανούς.

Showroom & Lab:
Εθνικής Αντιστάσεως 6, Άλιμος 17456
2114110552
info@theskyspirits.gr