ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

The Bar Seed

Φυτέψαμε τον σπόρο της “The Bar Seed”, το 2014.

Όντας επαγγελματίες bartenders οι ίδιοι, αναγνωρίσαμε την αυξανόμενη ανάγκη στην αγορά για περισσότερα επιλεγμένα κι εκλεπτυσμένα προϊόντα.

Δημιουργήσαμε μια αφοσιωμένη ομάδα με κοινό όραμα και μαζί, μια ανεξάρτητη, ευέλικτη εταιρεία, με αντικείμενο την προμήθεια ποτών υψηλής ποιότητας σε κάθε σημείο της χώρας. Έτσι, ξεκινήσαμε απευθείας εισαγωγές, με αποσταγματοποιούς από όλο τον κόσμο.

Επιλέξαμε και χτίσαμε συνεργασίες με ανθρώπους και αποσταγματοποιία που φέρουν πολυετή κληρονομιά και τεράστια τεχνογνωσία. Με μονάδες παραγωγής που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις εναλλακτικές μεθόδους καλλιέργειας κι απόσταξης, στην εκτενή έρευνα κι έτσι, καταφέρνουν να παράγουν συνταγές μοναδικές κι ετικέτες που έχουν συγκεντρώσει δεκάδες βραβεύσεις.

Σήμερα η “The Bar Seed”, συνεχίζει να συζητά με τους επαγγελματίες του χώρου, να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να ψάχνει για προϊόντα που θα δώσουν λύσεις. Συνεχίζει να είναι ανεξάρτητη, να αναζητά και να εισάγει μοναδικής ποιότητας ποτά με σκοπό να καλύπτει κάθε ανάγκη του επαγγελματία αλλά και του τελικού καταναλωτή.

Έχοντας αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με μαγαζιά του χώρου, η “The Bar Seed” παραμένει αφοσιωμένη στο όραμά της και ανεβάζει κάθε φορά όλο και πιο ψηλά τον πήχη της ποιότητας έναντι της ποσότητας.

 

 Email: info@thebarseed.gr

Τηλ.: +30 213 004 9003